Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Császár után (optimálisan 3...

Császár után (optimálisan 3 nap) a hazamenetelkor lehet autót vezetni?

Figyelt kérdés

Sajnos nincs segítségem, aki elhozhatna (nincs férjem, egyedülálló vagyok), magánklinikán fogok szülni programozott császármetszéssel. Arra gondoltam, hogy bemegyek autóval, amit otthagyok a kórház parkolóban és hazajövünk vele, amint lehet.

Csak ugye nekem kell vezetni ebben az esetben.

Császár után 3 nappal ezt lehet? Nen lakunk messze, u.a. a város tehát nem városok között kell menni nagy távokat.

2022. jan. 8. 12:17
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tenném. Kedden császároztak pénteken engedtek haza. Férjem vezetett, az hogy ülnöm kellett 15 percet az autóban nagyon rossz volt, kiszállás után jobban fájt a seb. Ha még beleszámítom, hogy erőt kell kifejteni a kuplung, stb.-hez és még utána vegyem ki a babát, vigyem be, lássam el a további teendőket egyedül.biztos nem tenném.
2022. jan. 8. 12:22
 2/19 anonim ***** válasza:
77%
Szia nekem ment. Bár én vásárolni mentem el😂😂😂
2022. jan. 8. 12:23
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Tomegkozlekedest el enm tudnam kepzelni, gondolom te sem. Inkabb taxit hivj. Sokkal biztonsagosabb. Meg azert arra sem art gondolni, hogy azt a rengeteg pakkot neked ki kell cipelned, aztan fel a lakasba. Gozom sincs, hogy a taxisok segitenek-e legalabb liftig vagy ajtoig elvinni, de friss sebbel, még a baba cipelese sem lesz konnyu hordozoban.

(Szerintem!)

Kitartast, es egeszseget kivanok nektek!

2022. jan. 8. 12:25
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Senkid nincs, barátnő, testvér, szülő? A csomagok miatt kellene valaki. Már magában a hordozó is macerás, nemhogy a többi cucc.
2022. jan. 8. 12:35
 5/19 anonim ***** válasza:
50%

Szerintem simán. Én 4. napon már vittem suliba a lányomat.

De a helyedben én is megfontolnám a taxit inkább

2022. jan. 8. 12:39
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Jobb megoldás lenne a taxi. Vagy kérdezd meg a kórházban, tudnak-e betegszállítót szervezni.
2022. jan. 8. 12:40
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Az első csm annyira lerúgott, hogy a 1.5 hétig segítség nélkül még kimászni sem tudtam az ágyból, pedig nem vagyok hurka, nagy a fájdalomküszöböm.

Az 5 perces út nekem fél órába telt úgy, hogy fogtam a hasam.

A másodiknál 2 órás műtétet követően bélgyulladást kaptam, de itt aokkal gyorsabban épűltem, 1 hónapos volt a lányunk mikor több km kirándultunk.

A harmadiknál meg 7 óra múltán már saját lábamon mentem át a megörzőből a másik szobába.

2022. jan. 8. 13:02
 8/19 anonim ***** válasza:
89%

Én a varrat szedésre mentem kocsival, de a pedálok nyomása tényleg kihat a hegre. Meg nekem kellemetlen volt a hátra nézés is (pl parkolás).

Az a baj hogy nem tudom hogy engednek haza. Én pl úgy ültem 3 naposan az anyós ülésen hazafele hogy szétszakadt a fejem, utólagos császár utáni fejfájásom lett….. (tudom, emiatt bent kellett volna még maradnom.) plusz a kátyúknál csillagokat láttam. De minden ember más. Én a kórházban levegőt nem kaptam a tüdőm lógott, fájt a seb, minden, más meg vígan pattogott az ágyon, ment teázni, állva ringatott…

2022. jan. 8. 14:49
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
*nem tudod, hogy engednek haza
2022. jan. 8. 14:50
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Lutri, hogy fogsz-e tudni vezetni, vagy sem, így énis inkább a taxira szavaznék oda-vissza. A taxisofőrök egyébként általában jófejek, sokan segítenek ilyen helyzetben, főleg ha tudnak rendesen parkolni.

De én is azt mondom, hogy jó legalább egy barátnővel készülni, aki segít a pakkokkal legalább hazafelé.

2022. jan. 8. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!