Hányféle változatot készítettetek össze nyári babáknak ruhákból, hazahozni a kórházból?
Nyár szerintem a legegyszerübb. Az elsö hetekbe, még ha 40 fok van sem lehet rövidben. Egy rövidúju body, egy vékony lábfejes rugi, egy kiskardigán, vékony sapka, textilpelenka és egy takaró. Ha tényleg 40 fok lesz akkor rugi+body+sapka+pelenkával betakarni, ha 20 fok lesz akkor meg mindent rá.
Nekem a kisebbik volt juliusi, ugyan így csináltam.
Én is nemsokára szülök, én viszek egy rövid ujjú bodyt, egy hosszú nadrágot, zoknit, és két hosszú ujjú rugit (egy kisebbet és egy nagyobbat). Ezen kívül egy kis kesztyűt és egy vékonyabb sapkát, meg egy vékony takarót és textilpelust.
34hkm
Június közepi, kétféle volt összekészítve. Body, sapi, vékony pléd/textilpelus alap, rugiból volt egy vékony és egy vastagabb előkészítve.
Az, hogy az első hetekben kell rá hosszú is abszolút nem igaz, a lányom 2 naposan egy rövidujjú bodyban volt a kórházban is, olyan meleg volt. Csak estére adtam rá hosszút ott is és utána itthon is, 33 fok felett volt a hőmérséklet kint hetekig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!