Mi a véleményetek a pelenkatortáról? Kaptatok/készítettetek már?
Egy ismerős párnak hamarosan babája születik, és arra gondoltam készítenék nekik "tortát". Szerintem mutatósabb, mint pár kisruha becsomagolva.
Ilyesmire gondoltam: [link]
Nektek hogy tetszik?
Én örülnék neki, ha kapnék ilyet, de egyből szétszedném, mert a porfogókat nem szeretem.
Ha csinálsz ilyet, akkor ne 1-es pelusból, hanem 2-es, vagy még inkább 3-as méretből.
Pont valamelyik nap volt egy ilyen kérdés, ahol az anyuka nem szívesen örült volna ennek, mert hiába nyilván nem piszkos kézzel állították össze azt a bizonyos pelenkatortát, de azért csak kivették a csomagolásból és csak összefogdosták azokat a pelenkákat.
Szóval azért nem mindenki örül ennek vagy azért van, akiben felmerül, hogy ez lehet mégsem olyan jó ötlet.
És hogy őszinte legyek, mi is kaptunk anno amikor megszületett a fiúnk pelenkát, viszont csomagolásban, azt pedig beletették egy szép dísztáskába és annak is nagyon örültünk. Mindenféle tortába rendezés nélkül is.
# 3/4
Jó mondjuk az az anyuka be is vallotta, hogy nem normális az ilyenekkel kapcsolatban.
Én csinálok majd a barátnőmnek. Ezt a motorosat én is kinéztem, de lehet, hogy egy 3 szinteset csinálok, és arra "aggatok" mindenfélét. Cumi, előke, kiskanál, cumisüveg, plüssállat, rongyi, stb.
A barátnőm jó értelemben véve nem finnyás, ismer engem, úgyhogy tudni fogja, hogy szinte steril lesz a pelustorta. Egyébként sem kell széthajtani a pelusokat.
6-os válaszoló.
És mi vagy a kérdező, honnan tudjuk-tudja, hogy akinek szeretne ilyet készíteni a kérdező, az nem fog pont úgy gondolkozni, ahogy az a bizonyos anyuka? Szerintem sehonnan. Éppen ezért szerintem egyáltalán nem baj, ha a kérdező ezt megkérdezi és nem csak pozitív és az ötlete mellett tetsző dolgokat kap visszajelzésül, hanem a másik oldalt is hallja. Nem biztos, hogy mindenki örül ennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!