Kell tudnia főzni egy édesanyának?
Már bocs, de akkor mit esztek?
Vagy a férjed/párod magára vállalja a főzést? Mivel a gyerek nem fog magára főzni és nem is tudná megtanulni ha senki se főz.
Én szeretek NŐ lenni,amihez az is hozzátartozik, hogy osszetartom, ellatom a családot, otthont teremtek.
Ebbe beletartozik a kozos ebéd, vacsora stb, a gyerekkel közös főzés, tanítása is. Ferjemnek kedveskedes, hogy munka után ne rendelt kaját kelljen ennoe, hanem meleg főtt etellel várom haza. Gondoskodok róluk és latom milyen jól esik neki/nekik és vissza is kapom a gondoskodást.
Én elsullyednék szegyenemben ha a gyerekem, férjem rendelt, vagy más főzte kajat enne. Az unnepi hangulathoz is hozzá tartozik a kozos sütés főzés nekem..
Mindenkinek kell tudnia főzni. Nőnek is ferfinak is alap, hogy tud főzni, takarìtani, ruhàt mosògepbe pakolni, stb. Enèlkül nem funkcionàlis felnőtt.
Sèfnek nem kell lenni, mindennap nem kell főzni, plàne kisbaba, kisgyerek mellett, vagy ha munkahelyen oviban/suliban ùgyis esznek főtt ètelt. Lehet èlni szendvicsen es salàtan , kèszètelen is egèszsègesen, de ez nem zarja ki azt, hogy tudjon valaki főzni.
Egy felnőttnek illik tudni alap dolgokat megcsinalni, képesnek lenni elolvasni, értelmezni, és végrehajtani egy recept utasitasait. De ehhez sem nőnek, sem anyának nem kell lenni, ez egy férfi esetében ugyanúgy elvaras. Ha valaki ezt nem tudja, az szerintem nem túl életképes.
Az már más dolog, hogy van, aki nem szeret főzni. Ha megteheti, hogy nem főz, azzal semmi gond nincs. Én pl utálok főzni, de mivel kis városban lakunk, és nem elhetunk pizzán és kifőzdés kaján, muszáj főzni. Ezt általában én szoktam, mert finnyás vagyok, és a legtöbb ételt úgy szeretem, ahogy én készítem. Van pár, amit úgy is szeretek, ahogy a férjem főzi, azokat ő csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!