A párom gyermeke az edesanyanal él. Heti 1x megy 3orat látogatni, azt is egy lakásba ahol szülőkkel él az anya, és a szülők és párom viszonya rossz. Hàny éves kortól lehetne 1napokra elhozni a gyermeket, h párom családja is és én is végre láthassam?
Valóban NEM Lesz a gyermeked,
Gondoldod sem szabad ezt, ennek ellenére szeretheted nagykn
2-3 évesen vihetitek, ha az anya nem engedi hamarabb.
Ezt nem neked, hanem párodnak kéne fölvetnie, méghozzá első körben a gyereke anyja előtt.
Szerintem 2 éves kor után elhozhatná. A bíróság rendelkezett erről? Ha igen, akkor ahhoz kell igazodni.
Már elég nagy, hogy elhozza. De lehet,ha bíróság úgy ítélte meg, h csak felügyelet mellett látogathatja.
De neked semmi közöd ahhoz a gyerekhez, ne erőltess semmit.
Egyedül nevelem a gyerekem,nem hiába én nevelem. Nemhogy egy éjszakára, de egy egész napra sem adnám oda az apjának..főleg ha az új pár is ott van. Jön látogatni,ennyi bőven elég.Ha nagyobb lesz a gyerek,majd ő eldönti akar e menni vagy sem.
De ha az új nő úgy gondolná,hogy az ő gyereke is,már csak azért sem engedném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!