Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A párom gyermeke az edesanyana...

A párom gyermeke az edesanyanal él. Heti 1x megy 3orat látogatni, azt is egy lakásba ahol szülőkkel él az anya, és a szülők és párom viszonya rossz. Hàny éves kortól lehetne 1napokra elhozni a gyermeket, h párom családja is és én is végre láthassam?

Figyelt kérdés
Mi családi házban élünk, megfelelő körülmények vannak nálunk. És végre szeretném én is látni normálisan hisz én gyermekem is. Imadnam.

#Gyermek elhozhato #gyermek külön él
2019. okt. 26. 09:07
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
35%

Utolsó vagyok...kiegészíteném azzal,hogy nálunk nincs határozat csak szóbeli megegyezés,ami ugye sz@rt sem ér szóval jogom van nemet mondani.

Ha náluk van,akkor 2 éves kor után elviheti ha a gyerek is akarja.Mert azért ne feledjük el,erőszakkal nem lehet elvinni ha van határozat ha nem

2019. okt. 26. 11:10
 12/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2019. okt. 26. 11:17
 13/26 anonim ***** válasza:
97%

Minden bantas nélkül.

1: nem a te gyereked

2: sosem lesz a te gyereked

3: ha véletlen találkozol a gyerek anyjával, ezt véletlen se emlitsd, hogy a te gyereked is

Végül engedd meg,hogy megkerdezzem, hogy miért gondold,hogy neked jogod és kotelesseged ezzel az egésszel foglalkozni?

2019. okt. 26. 12:07
 14/26 anonim ***** válasza:
75%

Nem vagyok ilyen helyzetben (egyben van a család), de az én 2 év körüli gyerekem biztos, hogy félt volna nélkülem, ha egy olyan férfi viszi el, aki heti egyszer pár órát látja.

De ez egyébként is a párod ügye, nem a tiéd. Azt meg, hogy a te gyereked is, hadd ne kommentáljam.

2019. okt. 26. 12:28
 15/26 anonim ***** válasza:
91%

Volt már gyermekelhelyezési per? Abban meg van határozva a láthatás. Ha nem volt még, akkor hajrá.

Az én gyerekem is részre meg annyit, hogy bárcsak minden mostoha szülő szeretné a partnere gyerekét. Mindenki csak nyer vele.

2019. okt. 26. 12:29
 16/26 anonim ***** válasza:
92%

11!

"Mert azért ne feledjük el,erőszakkal nem lehet elvinni ha van határozat ha nem"

Dehogynem. Amennyiben van jogerős bírósági ítélet, a gyermeket neveloknszulo KÖTELES a gyereket átadni. Ha nem teszi, a másik szülő választhat, higy a gyamhivatalnal jelentgeti, vagy idővel megy majd a rendőrségre és rendőri segítséggel érvényesíti a jogait.

2019. okt. 26. 12:31
 17/26 anonim ***** válasza:
36%

Én pont az ellenkezőjét gondolom annak, mint az előttem szólók.

Szerintem nagyon jó, hogy úgy érzed, hogy a te gyereked is. Az amúgy nonszensz, hogy a gyerek a saját, vér szerinti apjával nem tölthet időt kettesbe, vagy veled hármasba. A párod ezt miért hagyja?

2019. okt. 26. 13:34
 18/26 anonim ***** válasza:
20%
A közeledbe nem engedném egy ilyen megjegyzés után... 😠
2019. okt. 26. 14:13
 19/26 anonim ***** válasza:
70%

18!

Milyen megjegyzés? Hogy az én gyerekem is? Mondja inkább, hogy "a párom meg az exe kölyke, közök nincs hozzá"? Jaja. Igazad van. Gondolom azon se lepődsz meg, ha majd a gyerek azzal jön egyszer haza, hogy "amikor apánál vagyok, a Kati nem is szól hozzám, nem csinál nekem ennivalót, még a csokijából se ad". Rosszul se fog esni, ugye, hiszen senkije se a gyereknek.

2019. okt. 26. 15:12
 20/26 anonim ***** válasza:
60%
19-es, a gyerek nincs még 2 éves. Ez a nő 1-2 éve lehet az apa párja és nem szokott találkozni a gyerekkel. Az, hogy a saját gyerekének tartja nem normális, hanem kifejezetten beteges.
2019. okt. 26. 17:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!