A párom gyermeke az edesanyanal él. Heti 1x megy 3orat látogatni, azt is egy lakásba ahol szülőkkel él az anya, és a szülők és párom viszonya rossz. Hàny éves kortól lehetne 1napokra elhozni a gyermeket, h párom családja is és én is végre láthassam?
Utolsó vagyok...kiegészíteném azzal,hogy nálunk nincs határozat csak szóbeli megegyezés,ami ugye sz@rt sem ér szóval jogom van nemet mondani.
Ha náluk van,akkor 2 éves kor után elviheti ha a gyerek is akarja.Mert azért ne feledjük el,erőszakkal nem lehet elvinni ha van határozat ha nem
Minden bantas nélkül.
1: nem a te gyereked
2: sosem lesz a te gyereked
3: ha véletlen találkozol a gyerek anyjával, ezt véletlen se emlitsd, hogy a te gyereked is
Végül engedd meg,hogy megkerdezzem, hogy miért gondold,hogy neked jogod és kotelesseged ezzel az egésszel foglalkozni?
Nem vagyok ilyen helyzetben (egyben van a család), de az én 2 év körüli gyerekem biztos, hogy félt volna nélkülem, ha egy olyan férfi viszi el, aki heti egyszer pár órát látja.
De ez egyébként is a párod ügye, nem a tiéd. Azt meg, hogy a te gyereked is, hadd ne kommentáljam.
Volt már gyermekelhelyezési per? Abban meg van határozva a láthatás. Ha nem volt még, akkor hajrá.
Az én gyerekem is részre meg annyit, hogy bárcsak minden mostoha szülő szeretné a partnere gyerekét. Mindenki csak nyer vele.
11!
"Mert azért ne feledjük el,erőszakkal nem lehet elvinni ha van határozat ha nem"
Dehogynem. Amennyiben van jogerős bírósági ítélet, a gyermeket neveloknszulo KÖTELES a gyereket átadni. Ha nem teszi, a másik szülő választhat, higy a gyamhivatalnal jelentgeti, vagy idővel megy majd a rendőrségre és rendőri segítséggel érvényesíti a jogait.
Én pont az ellenkezőjét gondolom annak, mint az előttem szólók.
Szerintem nagyon jó, hogy úgy érzed, hogy a te gyereked is. Az amúgy nonszensz, hogy a gyerek a saját, vér szerinti apjával nem tölthet időt kettesbe, vagy veled hármasba. A párod ezt miért hagyja?
18!
Milyen megjegyzés? Hogy az én gyerekem is? Mondja inkább, hogy "a párom meg az exe kölyke, közök nincs hozzá"? Jaja. Igazad van. Gondolom azon se lepődsz meg, ha majd a gyerek azzal jön egyszer haza, hogy "amikor apánál vagyok, a Kati nem is szól hozzám, nem csinál nekem ennivalót, még a csokijából se ad". Rosszul se fog esni, ugye, hiszen senkije se a gyereknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!