Kiabáltam a gyerekkel, rossz anya lesz belőlem? Többi lent
28 hetes kismama vagyok, ezen a héten nálam vannak a nővérem gyerekei 14 éves fiu, és 7 éves kislány
Este a kislányt fürdettem, mostam a haját, de nem nagyon engedte leöblíteni,elkezdett hisztizni, probáltam győzködni, de végül elpattan a cérna és elkezdtem vele kiabálni, erre ő mégjobban elkezdett sírni meg, hisztizni. Istenem olyan düh elkapott. Megijedtem magamtól, rögtön észbe kaptam, h ur isten mit művelek, hisz kiabálok vele mikor fél, és pont meg kellene myugtatnom őt. Most szörnyű lelkiismeret furdaláson van. Végül mikor látta, h én is lehiggadok,akkor engedte, hogy leöblítsem a haját, és bocsánatot kért, h hisztizett, én meg bocsánatot kértem, h kiabáltam vele. Majd áttöleltem és elmobdtam neki, h nagyon szeretem, Most annyira lelkiismeret furdalásom van, nem ismerek magamra, ugy sajnálom szegénykémet, hisz ugy szeretnek engem és én is őket. Most attól félek, h mi lesz, h ha nem lesz türelmem majd az én babámhoz, és máskor is elönti a fejem a düh. Eddig olyan jol tudtam kezelni helyzeteket. Most nagyon megijedtem magamtól.
Mit szóltok, más is volt már így?
Napi szinten gyötörnek engem is ilyen gondolatok...pedig én már kétgyermekes anyuka vagyok. Ritkán (hál' istennek), de elszakad nálam is a cérna, olyankor felemelem a hangom, pedig fontosnak tartom, hogy higgadtan tudjam kezelni a legdurvább dackorszakot is.
A családom szerint nem baj, én is ember vagyok, nem árt, ha látják a gyerekeim, hogy túlfeszítették a húrt.
Jó anya leszel, tudsz majd uralkodni magadon, mert imádni fogod a gyermeked, és tudni fogod, hogy úgy a helyes. Ha mégis néha elgurul a gyógyszered, talán nem is baj, inkább egy kiabálás, mint egy agyvérzés (a sok indulat visszatartása, elfojtása miatt(.
Hú, és még mennyit fogsz ordibálni a saját gyerekeddel!!! :DDD
Nyugi, ez normális, minden szülő átéli ezeket.
Van ez így, néha én is kiabálok az unokahgommal, mikor már nagyon sok a "hercegnősködés".
Érdekes, az első emeltebb hangnemre befejezi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!