A párom gyermeke az edesanyanal él. Heti 1x megy 3orat látogatni, azt is egy lakásba ahol szülőkkel él az anya, és a szülők és párom viszonya rossz. Hàny éves kortól lehetne 1napokra elhozni a gyermeket, h párom családja is és én is végre láthassam?
18as vagyok. Pont ahogy az előző írja... a hányinger kap el az ilyen fontoskodó "én vagyok a jó fej, szeretnivaló pótmami"tól
... tudják már ezek hol a határ a "szarok rá" meg "anyja helyett anyja vagyok" között. A büdös életbe eszembe nem jutna ilyet mondani hogy az én gyerekem is. Nem, nem az övé. Ne kontárkodjon bele az anya meg az apa dolgába. Tetszik nem tetszik ők a szülei és majd ők rendezik ahogy tudják vagy ahogy akarják.
Na ezért sem válnék el és ragaszkodnék foggal körömmel a férjemhez, a végsőkig meg tennék mindent a megmentésért mert még a végén jönne egy ilyen liba aki nagyon maximum 2 éve lehet a gyerek életében de máris úgy tesz mintha ő carta volna a spanyol viaszt.
Írtózat nagy különbség van a között hogy szereti meg a között hogy az "én gyerekem is".Ha ezt nem érted akkor gondolom nem akarod érteni és remélem nem ilyen butácska vagy...
Erdekes apuka hol a történetben? Ő mit akar? Mit tesz? Tett eddig? Vagy anyukával volt beszélve erről? Ő mit gondol?
Ezekről semmi. Csak hogy a pótmami mit akar...
Akkor adódik a megoldás: ha a gyerek betölti a kétéves korát, és az anyja netán vonakodik elengedni az apjával, akkor bírósághoz kell fordulni, és onnantól az lesz a mérvadó, amit ők döntenek. (Valószínűleg kötelezni fogják az anyát arra, hogy adja oda a gyerekét láthatáskor.)
Akik olyanokat írtak, hogy ha azt mondanád, hogy a te gyereked, akkor nem is engednék hozzád (amit ugye nem tudnak befolyásolni, ha egyszer az apa elvitte a gyereket), szóval akik ilyet írtak, azok vélhetőleg gyereküket egyedül nevelő nők. Vond le ebből a következtetést, kérdező: akárhogyan is gondolod, de nagyon vigyázz, más előtt hogyan fogalmazol, mert ha ilyet a gyerek anyja visszahall, akkor tartósan megromlik vele a viszony és ott tesz keresztbe a láthatásnál, ahol csak tud. Ennyiből mindenképpen érdemes volt kiírnod itt ezt a kérdést. :DDDD
23!
"
A kérdező kommentje:
,, idéző jelbe,, az enyém hisz majd én is az élete része leszek."
Rögtön a második hozzászólás. Épeszű embernek eleve egyértelmű volt, hogy mit akar mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!