Miért nem lehet olyan lányokkal ismerkedni akik hajlandoak lennének nem karrieristának lenni hanem édesanyának lenni és felnevelni 4-5 gyermeket?
Átlagosan 1,5 gyermeket vállalnak a családok az Európai Unióban, ami abnormálisan alacsony - áll a Castex jelentésben.
Míg 2050-re az iszlám országok népessége 1300 millióra nő, Európa 495-ről 400 millióra fogy”
A született gyerekek számának csökkenése nálunk nem csak amiatt volt, hogy kevesebb gyereket szül egy nő az élete során, hanem amiatt is, hogy később szüli meg őket. Pl 1990-ben még 23 éves korukban szülték meg a magyar nők az első gyereküket, tavaly meg már 28 évesen.
Azoka népek szaporodnak ahol még a nők a megfelelő státuszban vannak és nem karrieristákodnak hanem tudják hola helyük és gyewrmekeket nevelnek!Pl.:iszlám országok,afrikaiak,kínaiak,indiaiak,ott kussban vannak a nők és nem szingliskednek.ez a természeti törvény felborult europában ezért europa halálra van ítélve.
Azért mert az európai pasik meg nem akarnak gyereket, felelősséget. Menekülnek a nők elől ha az gyereket akar.
Sok ismerős kolléganő nem azért szalad vissza 1-2 év után, mert únja a gyereket, hanem mert nem tudnak megélni.
Én 20 évesen szültem 4,5 éve, de nem fogok többet szülni.Imádtam állapotos lenni, imádom a lányomat.Mindenből a legjobbat akarom megadni Neki.Én azt szeretném, hogy azt tanuljon, amit szeretne, ne azt, amire futja...:/
A másik meg az, hogy tisztelhetnéd a női nemet....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!