1,5 éves a kicsi, már alszik 9 óta. A nagy 3 éves, ő bírta éjfélig, most fogom lefektetni, ha fogat mosott. Előtte egyébként mesét neztünk, játszottunk, értünk virslit meg volt gyerekpezsi aztán most már alvás. Férjemmel mi még netflixezni akarunk, megnézünk egy filmet talán, bár én szerintem bealszok 10 perc múlva annyira kimerültem.
2022. jan. 1. 00:30
22/28 anonim válasza:
Ez veszeledős év lesz...mi is össze kaptunk a férjemmel.Baromira nem így terveztem az estét.
2022. jan. 1. 08:14
23/28 anonim válasza:
A baba ma kilenckor aludt, mi utána kajáltunk, picit mertem pezsgőzni, mert a pici már nem kel este, éjfélig megnéztünk egy filmet, aztán trash videókat néztünk youtubeon kabaré gyanànt, éjfélkor meghallgattuk a himnuszt, aztán szeretkezéssel kezdtük az új évet.
Jó volt.
2022. jan. 1. 10:24
24/28 anonim válasza:
Egy baráti házaspár volt nálunk, nekik még nincs gyerekük, ők a cicájukat hozták (érthető okokból nem akarták egyedül hagyni, fél a durrogástól), így nálunk a létszám így alakult: 4 felnőtt, két gyerek (14 és 6 évesek), három cica (kettő a miénk).
Közösen sütöttünk, társasoztunk, beszélgettünk, a kisebbik gyerekünk kb 10-kor elaludt, amúgy kb 3-ig tartott a móka, jól éreztük magunkat nagyon :) Az idejét nem tudom már, mikor tudtunk utoljára így négyen együtt lenni, ez a tegnapi meg egy tök spontán ötlet volt.
2022. jan. 1. 10:48
25/28 anonim válasza:
Barátoknál voltunk, hasonlo koru gyerekek, szülők, nagy társaság szokott összejönni. Évek óta így töltjük, a gyerekek elvannak együtt, mi szülők szintén, beszélgetünk, iszogatunk, 9 körül tüzijáték, a gyerekek imádják, utána virsli vacsi. Aki birja marad éjfélig, mi fél1 re értünk haza.
2022. jan. 1. 10:55
26/28 anonim válasza:
3 lányom van
Tàrsasoztunk,kàrtyàztunk,tàncoltunk.
A kicsi nem bírta éjfélig,a két naggyal kimentünk még tűzijátékot nézni.
2022. jan. 1. 13:16
27/28 anonim válasza:
7 hónapos a babánk, az ő napirendje ugyanaz maradt. Két baráti pár jött át, beszélgettünk, társasoztunk a nappaliban, amíg a kislányom aludt a szobájában. A többiek iszogattak (én szoptatok), jól éreztük magunkat, 1 körül mindenki ment a dolgára.
2022. jan. 1. 14:07
28/28 anonim válasza:
Egy èvesünk van. Vacsiztunk, játszottunk, fürödtünk, elegánsba öltöztettem a kisfiam, videohìvásban felhìvtuk a nagyszülőket. Csillagszòròt meggyujtottuk, megetettem, majd lefektettem aludni. Fèrjemmel megterìtettünk nagy elánnal az ètkezőben magunknak terülj terülj asztalkámat pezsivel ès Jager-rel. Egy szuper Netflixezős sexelős szilveszterre kèszültünk, de mivel a fiunk fogzik, nem jött össze :D 10 től csak forgolòdott, milliòszor felült, mindent elkövettünk, de hiába, fèl 12-kor már sìrt, elkezdődtek a tüzijátèkok, cipeltem magamon, mìg elaludt, s abbahagyták a durrogtatást. Fèl 1 körül bealudt, aztán mi is, mert napok òta ez van ès ilyen szrul alszunk 😆🙈
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!