Szilveszter este program?
Férjem Szilveszter este 7-8 óra körül el szeretne menni kettő éves fiunkkal és velem a városba, körülnézni, lesznek árusok, színpad, zene. Szerintem nem jó ötlet, mert pl jelenleg is megy a petárdázás. Én még nem szeretném a kisfiam kitenni ekkora hangzavarnak. Még picinek tartom a fiamat ehhez, én magam nem szeretem ezeket a hangos durranásokat. Meg félek a sok felelőtlen petárdázótól, akik pl az ablakból dobálják ki azokat a s#zarokat!
Eddig úgy tűnik, férjem nem ért egyet velem, azt mondta, akkor én itthon maradok.
Mi a város szélén élünk, egy kertvárosi részen, itt van egy művelődési központ, szokott lenni tűzijáték, pont látni szoktuk az ablakból. Bár a két évesem remélhetőleg aludni fog éjfélkor.
Tudom, fél lehet öltözni, de akkor is már nagyon hideg lesz, ez is visszatartó számomra.
Ti mit tennétek?
Elmennék inkább olyan 6 körül aztán meglátnám milyen a "hangulat".. Ha pl tényleg zavaró párod is belátja, hogy nem kisgyereknek való.
Ha meg okés akkor kicsit kikapcsoltok 🙂
Rendben, köszönöm, akkor csak én vagyok fapina :)
picit elmegyünk, aztán ott meglátjuk mennyire zajosak a városban ünneplő emberek.
Én tuti nem vinném a gyereket, de én se mennék, ha nem lenne gyerekem akkor sem. Nem szeretem a tuzijatekot, mert nalunk szilveszterkor olyan, mint a csatamezon a gyerek fél, én nem tudok tőle aludni. De ez van, ezt kell szeretni.
Mindenesetre ilyen picivel korábban mennék, mint 7-8, nekem ilyenkor már a 6 évesem is szenved, hogy fáradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!