Szilveszter este program?
Férjem Szilveszter este 7-8 óra körül el szeretne menni kettő éves fiunkkal és velem a városba, körülnézni, lesznek árusok, színpad, zene. Szerintem nem jó ötlet, mert pl jelenleg is megy a petárdázás. Én még nem szeretném a kisfiam kitenni ekkora hangzavarnak. Még picinek tartom a fiamat ehhez, én magam nem szeretem ezeket a hangos durranásokat. Meg félek a sok felelőtlen petárdázótól, akik pl az ablakból dobálják ki azokat a s#zarokat!
Eddig úgy tűnik, férjem nem ért egyet velem, azt mondta, akkor én itthon maradok.
Mi a város szélén élünk, egy kertvárosi részen, itt van egy művelődési központ, szokott lenni tűzijáték, pont látni szoktuk az ablakból. Bár a két évesem remélhetőleg aludni fog éjfélkor.
Tudom, fél lehet öltözni, de akkor is már nagyon hideg lesz, ez is visszatartó számomra.
Ti mit tennétek?
Hat óra körül elmentünk, főleg kisgyerekes családok voltak a téren, a zene később kezdődött. Sétáltunk pár kört, aztán jeges szél kezdett el fújni, ezért haza jöttünk negyed nyolc körül.
Volt pár hangosabb mini tűzijáték, egy kettő közelebb, de szerencsére a városközpontban még senki nem lendült bele, így nem is volt ijesztő egy két évesnek.
A karácsonyi díszek még fent voltak a sétáló utcán, azokat csodáltuk, szép színesek voltak, volt köztük szarvas - télapó - angyala figurás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!