Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Ma este lesz egy koncert,...

Ma este lesz egy koncert, amire már régen megvan a jegyek, de ma borzalmas hangulatom volt, elszúrtam az egész napomat, és semmi kedvem nincs elmenni. Szerintetek mit tegyek? Ti mit tesztek hasonló helyzetben? Volt már ilyen? Hogy végződött?

Figyelt kérdés

Úgy érzem, egész végig, csak fapofával állnék, és tök gáz lenne. Jókedvet sem akarok tettetni viszont.

Tudom, szerintem is ciki ilyen helyen kérdezni, inkább nekem kellene eldöntenem, de jelenleg nincs jobb ötletem. Valaki?!

2019. júl. 11. 18:22
 1/7 A kérdező kommentje:

Vagy hogyan hangolhatnám magam jókedvre gyorsan?

Ne írjátok, hogy pia, engem nem szokott felpörgetni.

2019. júl. 11. 18:27
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem azért írtam, komolyan érdekel, hogy másnak milyen, ha így van, hogyan szokott végződni, érdemes-e
2019. júl. 11. 18:29
 3/7 A kérdező kommentje:
Mármint semmi kedvem nincs, jó így 'belehajszolni' magam?! (De nem akartam ennyit írogatni)
2019. júl. 11. 18:32
 4/7 A kérdező kommentje:

Update: elmentem, közepes volt(a vége nem annyira jó) de nem bántam meg.

Inkább csak az kellett, hogy kiírhassam magamból.

2019. júl. 12. 13:26
 5/7 A kérdező kommentje:
Ha már ilyen jól elbeszélgetek magammal...
2019. júl. 12. 13:27
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Háát oké XD
2019. júl. 21. 12:31
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Jól elbeszélgetsz magaddal...XD
2019. szept. 6. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!