Gyerekesek: mi a program szilveszterkor nálatok?
Figyelt kérdés
2021. dec. 31. 19:42
1/28 anonim válasza:
Gyerek (1,5 éves) már alszik, mi megiszunk egy pici pezsgőt, aztán mi is alszunk. Mautner Zsófi-féle indiai lencse a sütőben. Éjfélkor vszleg legalább én fel fogok riadni a durrogtatásra. #livingthenyuggerlife
2/28 anonim válasza:
Gyerekek mennek nagyiékhoz, mivel a pestközeli kis faluban nincs durrogtatás meg trombitálás, csendben tudnak aludni, mi pedig egy szintén csendes, bár budapesti kis villában jót swingerezünk.
3/28 anonim válasza:
Idén ugyanaz, mint az év minden más napján. Alvás. Mert a kistesó még pici, sokszor kel. Családdal szoktunk ilyenkor Szilveszterezni, de idén pihenni akartak, úgyhogy most a szokásos lájtos este sem lesz
4/28 anonim válasza:
Minimum éjfélig ébren lesz a gyerek, mert úgyis felebredne.
5/28 anonim válasza:
3,5 éves kislányunk van. A szomszédban van a nagyszüleinél ott tud majd aludni is, mi meg barátokkal itthon partizunk.
6/28 anonim válasza:
5.5 éves a lányunk. Mi már koccintottunk. Gyerekpezsgővel is, és rendessel is. Film, aztán alvás. Most fejeztem be a meseolvasást.
Mi se maradunk fent éjfélig. Örülünk, ha alhatunk (munka miatt).
7/28 anonim válasza:
10hónapossal túl sok buli nem lesz. Általában 7re alszik, ma még most is fent van így remélem 10re ágyba imádkozom. Tesómékkal már ittunk egy kis pezsgőt, így amikor csak tudunk, beájulunk az ágyba.
8/28 anonim válasza:
Az egyéves már alszik. Nekünk még egy e-színház és alkoholmentes pezsgő. Szerintem fent maradok éjfélig. A férjem biztosan.
9/28 anonim válasza:
1,5 éves alszik, a férjem meg kidőlt a székében ülve. Pont úgy alszik mint nagyapám anno a JAG után. Én netezgetek, és kimaradok a szilveszterből, mert nem rajongok érte.
Majd ha a gyerek idősebb lesz, elmegyübk lehet valahova iszogatni, de egyelőre megvagyunk így.
10/28 anonim válasza:
3 és 4 évesek, amíg bírják, társasozunk, kártyázunk, gyerekpezsgőt iszunk, sütöttem pogit meg virslis falatkákat, ez a vacsi. Mindketten szólnak, ha fáradtak, bízom bennük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!