Ti milyen programot csináltok szilveszterkor 2 év körüli gyermeketekkel?
Elöljáróban annyit, hogy úgy érzem, egy ilyen pici gyerekkel még nem kell sehová sem menni szilveszterezni. De mégis picit lelkiismeret-furdalásom van, hogy megint egy itthonülős szilveszter, bár a férjem sem szorgalmazza azt, hogy elmenjünk itthonról. A baráti körünkben mindenhol kb. ilyen korú gyerkőcök vannak, de senkitől sem hallom, hogy mennének valahová vagy otthon szerveznének összejövetelt. Emlékszem gyerekkorom szilveszterjeire, amikor összejöttek nálunk a szüleim barátai és az ő gyerekeik, jó buli volt. De akkor már nagyobbak voltunk.
Szval csak én gondolom azt, hogy egy pár évig ráérünk még a baráti szikveszterezésekkel? Ti mentek valahová vagy jönnek hozzátok vendégek?
Nem megyek sehová, a gyerek lefekszik a szokásos időben, én tán megiszok egy üveg pezsgőt.
Az éjfélt mindenképp megvárom, mert a kutyánk fél a petárdáktól.
Gyerek zsupsz az ágyba, mi meg apával majdcsak elüdjük valahogy az időt ;) A pezsgőt jó előre megvesszük, lesznek finom kajcsik, kukoricasaláta, stefánia vagdalt, lencse füstült tarjával. Mi kell még??
Normál esetben a barátainkkal + tesómékkal szoktunk szilveszterezni, de idén nem érnek rá.
Mi estefelé bemegyünk kicsit a városba körülnézni, aztán haza. Otthon ő a szokásos időben ágyba - vagy ameddig bírja :). Aztán mi pezsi, meg ilyenek.
Tavaly barátoknál voltunk, de ott nagyobb (8-10) éves gyerekek vannak, és akkor csak 1 éves volt a fiam, őt nagyszülőkkel hagytuk addig.
Ja és most van kistesó, 3 hónapos, úh mindenféle party kilőve. :) Majd jövőre már szerintem lesz akkora hogy be lehet vonni ilyen családi házibulikba.
Szóval egy kis séta a nagyobbal és ennyi. :)
Mi összejövünk a barátainkkal, 22 hónapos a lányom, tavaly nálunk volt a buli idén mi megyünk.
Fent lesz amíg szeretne (mint Karácsonykor is) aztán ő aludni megy mi pedig beszélgetünk iszogatunk. Nem szeretek otthon ülni, aludni Szilveszterkor, nem gondolom, hogy azért mert kisgyerekünk van a TV lenne a legjobb programom...
Nekünk így jó másnak meg máshogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!