Gyerekesek: mi a program szilveszterkor nálatok?
2 gyerek van. 3 hónapos a kicsi, 2 és fél a nagy.
Most értünk haza. A szomszédban "buliztunk". Zene, tánc,ivás. Voltunk vagy 20an.
A kicsit gyors elaltatom, most apa fürdeti addiv a nagyot. Aztán apa altatja a nagyot, én addig befekszem egy kád habos forróvízbe ázni egy picit.
Ha elaludtak a gyerekek, mi még megvárjuk az éjfélt. Koccintunk, egyet szexelünk aztán beszélgetés/alvás.
Én terveztem hogy lesz egy jó szilveszterünk idén is 4,5 éves és 3,5 éves gyerekeimmel, délelőtt díszítettük a lakást, tegnap vettünk egy csomó kelléket, dolgot hozzá. Tök jól telt a délelőtt, majd egy h*lye diszkógömbön összevesztek amiből kettőt vettem direkt és onnantól jött hogy ő elmegy mármint a nagyobb itthonról ő másik családot akar....és még sorolhatnám
Miután sikeresen lehangolt, így már semmihez nincs kedvünk. Egész nap készültünk az éjszakára de ez romba döntötte :(
Másfél éves gyerekkel itthon, esti rutin a szokásos volt, aludt is a helyén. Mi filmezni, társasozni akartunk, de vacsi táján sikerült a szokásos piti f.szságokon összekapni és megsértődni, így miután letettük a gyereket (fél 9), férjem aludni ment, én meg mosogatni, takarítani egészen fél 11-ig, amikor felébredt a gyerek, és bejöttem ledőlni mellé a szobájába.
Szuper év(ek)nek nézünk elébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!