Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gyerekesek: mi a program...

Gyerekesek: mi a program szilveszterkor nálatok?

Figyelt kérdés
2021. dec. 31. 19:42
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
72%

2 gyerek van. 3 hónapos a kicsi, 2 és fél a nagy.

Most értünk haza. A szomszédban "buliztunk". Zene, tánc,ivás. Voltunk vagy 20an.

A kicsit gyors elaltatom, most apa fürdeti addiv a nagyot. Aztán apa altatja a nagyot, én addig befekszem egy kád habos forróvízbe ázni egy picit.

Ha elaludtak a gyerekek, mi még megvárjuk az éjfélt. Koccintunk, egyet szexelünk aztán beszélgetés/alvás.

2021. dec. 31. 21:23
 12/28 anonim ***** válasza:
43%
Mit máskor.
2021. dec. 31. 21:34
 13/28 anonim ***** válasza:
83%
3 napos a kicsi, ő épp alszik, a párom alszik mert reggel megy dolgozni, én most fürödtem meg, megyek én is feküdni.
2021. dec. 31. 21:41
 14/28 anonim ***** válasza:
81%
A gyerekek (1 és 4 évesek) már alszanak, mi meg netflixezünk. De ez az utolsó rész, aztán alszunk szerintem 😃
2021. dec. 31. 21:59
 15/28 anonim ***** válasza:
29%

Én terveztem hogy lesz egy jó szilveszterünk idén is 4,5 éves és 3,5 éves gyerekeimmel, délelőtt díszítettük a lakást, tegnap vettünk egy csomó kelléket, dolgot hozzá. Tök jól telt a délelőtt, majd egy h*lye diszkógömbön összevesztek amiből kettőt vettem direkt és onnantól jött hogy ő elmegy mármint a nagyobb itthonról ő másik családot akar....és még sorolhatnám

Miután sikeresen lehangolt, így már semmihez nincs kedvünk. Egész nap készültünk az éjszakára de ez romba döntötte :(

2021. dec. 31. 22:37
 16/28 anonim ***** válasza:
62%

Másfél éves gyerekkel itthon, esti rutin a szokásos volt, aludt is a helyén. Mi filmezni, társasozni akartunk, de vacsi táján sikerült a szokásos piti f.szságokon összekapni és megsértődni, így miután letettük a gyereket (fél 9), férjem aludni ment, én meg mosogatni, takarítani egészen fél 11-ig, amikor felébredt a gyerek, és bejöttem ledőlni mellé a szobájába.

Szuper év(ek)nek nézünk elébe.

2021. dec. 31. 22:55
 17/28 anonim ***** válasza:
84%
Baba alszik, nagyok meset neznek ferjemmel, en meg csak kokadozok es varom h koccintsunk es mehessek aludni.🤷‍♀️
2021. dec. 31. 22:56
 18/28 anonim ***** válasza:
81%
Itt vagyunk a baratnomeknel. A barátnőm kislányát altatom mert kitalálta hogy velem akar aludni. 😅
2021. dec. 31. 23:02
 19/28 anonim ***** válasza:
88%
Egyéves alszik, három éves még fent van, szól a zene, játszunk. Kisgyerekes barátokhoz terveztünk menni (mint tavaly), de betegek lettek, így mi is szűk családi körben szilveszterezünk.
2021. dec. 31. 23:13
 20/28 anonim ***** válasza:
89%
3 és 6,5 évesek. Eddig "buliztunk", mese, társas stb. A kicsi épp most aludt el, a naggyal még koccintunk, aztán megyünk aludni.
2021. dec. 31. 23:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!