Pici gyerekek mellett miből szereztek plusz bevételt?
Hja csak ebből van már pár 52es...
Meg a másik semmirekellő típus aki arról blogol, hogy milyen az anyalét vagy hogy csinálják a hozzataplalast. Kiadnak pár ilyen bugyuta "szakácskönyvet" aztán csókolom.. van egy hullám, már ha van, aztán elfelejtik őket is örökre.
És nem szabad túlzásba vinni
:)
A férjem vérplazma adó volt úgy majdnem 2-3 évig, volt, hogy rendszeresen, volt, hogy szünettel. Én ebben nem támogattam (1-1 alkalom oké lett volna), de visszatartani nem tudtam.
Hát meg lett az eredménye. Szerencsére leállt vele, mert ő is rájött, hogy ez nem egészséges. Mindkét karján látszik a heg a sok szúrás következtében. A vénák nem tudom mennyire roncsolódtak, remélem azért minimálisan.....
Szóval én azt mondom, hogy vonzó, hogy ennyit fizet egy alkalommal, hogy kötelező a véradás, hogy van bónusz, hogy van nyereményjáték DE! hosszú távon ez nem tesz jót a szervezetnek! Ti pedig, gondolom hosszabb távra és rendszeres donornak terveztek lenni.
Kérlek, ha esetleg gyűjtötök valamire, adjatok plazmát, de hosszú távú fizetéskiegészítéként ne gondoljatok rá!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!