Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Pici gyerekek mellett miből...

Pici gyerekek mellett miből szereztek plusz bevételt?

Figyelt kérdés
A párom fizetéséből és a GYED-ből alig jövünk ki a 3 picivel. Mivel tudnék itthonról pluszt pénzt tenni a kasszába? Van valami tippetek?
2021. dec. 27. 18:08
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 anonim ***** válasza:
64%
Én is hasonló családokat látok magam körül, akik még gyerek nélkül is egy alap szinten éltek meg, de jönnek sorba a gyerekek, holott még 1-nek se tudnak semmilyen lehetőséget biztosítani, de ugye gyerek az kell, a semmire. Aztán meg megy a kéregetés meg siránkozás, hogy nekik milyen rossz és segítsenek mások, szülők, az önkormányzat, az állam, bárki, csak ne nekik kelljen vállalni a felelősséget. Mert dolgozni sem akarnak, vagy ha igen, akkor is valami alap melót, mert normális végzettségük nincs. Csak a gyerekeket sajnálom, akiket ilyen szülők vállaltak.
2021. dec. 30. 16:30
 52/62 anonim ***** válasza:
30%
Cukrázskent azt tudnád elképzelni hogy vezetsz egy blogot és praktikai tanácsokat adsz és ha jól megy akkor abból tudsz élni. Nem receptek mert abbol millio van, tanácsok pl. milyen trükkel tudsz jó piskotat sütni hol lehet elszúrni. Díszítés, krémek, befőzés. A hibákat elemeznéd ki. Bár ehhez nagyon kell tudni a szakmai dolgokat. Persze egy laikus nem tud ugy sütni mint egy cukrász.
2021. dec. 30. 17:01
 53/62 anonim ***** válasza:
100%

Hja csak ebből van már pár 52es...

Meg a másik semmirekellő típus aki arról blogol, hogy milyen az anyalét vagy hogy csinálják a hozzataplalast. Kiadnak pár ilyen bugyuta "szakácskönyvet" aztán csókolom.. van egy hullám, már ha van, aztán elfelejtik őket is örökre.

2021. dec. 30. 17:58
 54/62 anonim ***** válasza:
100%
Blog mai világban nem működik, csak a volg, videók Ahhoz normális kamera kell,fény kell, vágni kell az anyagot,normális számítógép.Ha így nincs pénzük, erre sepm lenne.És sok idő.Mire pénz hozna a másik sok ilyen mellett, évek.
2021. dec. 30. 19:10
 55/62 anonim ***** válasza:
15%
Keress trükkös kedvezményes formára , alakits ki jó körülményt és mehet a megrendelés . Marketplace teli hirdetésekkel , keszitesz egy gyártói profilt az eredeti face mellé .....
2022. jan. 2. 11:28
 56/62 A kérdező kommentje:
Most véradók lettünk a párommal. Alkalmanként 8-8 ezer forint. Ha meg lesz az 5. alkalom akkor a 8 ezer mellé + 10.000 forint:) Most ez is több mint, a semmi.
2022. jan. 21. 16:19
 57/62 anonim ***** válasza:
81%
Azt plazmaadásnak hívják :)
2022. jan. 21. 16:26
 58/62 anonim ***** válasza:
50%

És nem szabad túlzásba vinni

:)

2022. jan. 21. 17:47
 59/62 anonim ***** válasza:
30%
Jaj hát óriási biznisz eladni a verplazmad... Add el a vesed, az jobban fizet... nehogy már simán csak elmenj dolgozni. Tényleg..
2022. jan. 21. 18:11
 60/62 anonim ***** válasza:
14%

A férjem vérplazma adó volt úgy majdnem 2-3 évig, volt, hogy rendszeresen, volt, hogy szünettel. Én ebben nem támogattam (1-1 alkalom oké lett volna), de visszatartani nem tudtam.

Hát meg lett az eredménye. Szerencsére leállt vele, mert ő is rájött, hogy ez nem egészséges. Mindkét karján látszik a heg a sok szúrás következtében. A vénák nem tudom mennyire roncsolódtak, remélem azért minimálisan.....

Szóval én azt mondom, hogy vonzó, hogy ennyit fizet egy alkalommal, hogy kötelező a véradás, hogy van bónusz, hogy van nyereményjáték DE! hosszú távon ez nem tesz jót a szervezetnek! Ti pedig, gondolom hosszabb távra és rendszeres donornak terveztek lenni.

Kérlek, ha esetleg gyűjtötök valamire, adjatok plazmát, de hosszú távú fizetéskiegészítéként ne gondoljatok rá!!

2022. jan. 22. 03:41
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!