Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Pici gyerekek mellett miből...

Pici gyerekek mellett miből szereztek plusz bevételt?

Figyelt kérdés
A párom fizetéséből és a GYED-ből alig jövünk ki a 3 picivel. Mivel tudnék itthonról pluszt pénzt tenni a kasszába? Van valami tippetek?
2021. dec. 27. 18:08
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 anonim ***** válasza:
90%
Nem hiszem hogy válaszolni fog, miután elküldték itt páran a bánatosba. :)
2021. dec. 28. 13:26
 42/62 anonim ***** válasza:
75%

"Gyerek legyen csak mellettem ne bölcsibe"

Azt vágod,hogy ez az egyetlen ország ahol 3 évig vakarhatjuk otthon??

Úgy tudom ikrek esetében iskolakezdésig jár a gyed. Amellett ha visszamennèl dolgozni már könnyebb lenne. A párod is próbálkozhatna jobban fizető állást találni.

És mi az,hogy majd a nagyszülők segítenek?? Erre nem vállalunk gyereket...

Én is megyek vissza legkésőbb ha 2 éves lesz a fiam, mert így lett tervezve 🤷

2021. dec. 28. 17:29
 43/62 A kérdező kommentje:
Masszőr szakmát nézegettem. Érettségim van, és sok helyen ahhoz kötik. Ha tudnék valamiből pénzt szerezni, akkor félretennék rá. Részmunka idős állásokra nem vesznek fel mikor megtudják, hogy 3 picim van. Párom most ki szeretné váltani a KATA-s vállalkozást és leszerződne a Foodpandanal. Elvileg ha a havi 50 ezret befizeti + tankol (saját autóval menne) akkor 400-at tudna keresni tisztán. Ez már jobban hangzik. Jelentkeztem DM-be, Deichmannba, New Yorkerbe, még SPAR-ba is de sehova nem vesznek így fel. A régi helyemre meg nem tudok menni, mert felvettek teljes munkaidőbe egy nőt.
2021. dec. 28. 20:58
 44/62 A kérdező kommentje:
Nem zavar, hogy néhány válaszoló tiszteletlenül beszél velem. Nyilvánvalóan a saját frusztrációját (töltené) ki rajtam. Nem veszem fel.
2021. dec. 28. 21:00
 45/62 anonim ***** válasza:
37%

Pont a masszőr szakmát nézed, ahol a kezdőtőke minimum 300 ezer és akkor mégcsak nem is hirdettél sehol?

Miért nem jó a takarítás? Akkora hiány van a bejárónőkből, hogy simán csinálhatod hétvégén is, addig a férjed vigyáz a gyerekekre. Pesten már minimum 2 ezres órabért kérnek, de inkább 3, vidéken is 2 ezer körüli órabérek vannak és simán lehet feketén is csinálni.

2021. dec. 28. 21:11
 46/62 anonim ***** válasza:
8%

Mennyi idosek a gyerekeid?

Hol éltek?

2021. dec. 28. 21:12
 47/62 anonim ***** válasza:
30%

Senki tárcájában nem szeretnék turkálni...de az szja visszatérítésből esetleg egy tanfolyam díja nem jön ki?

Nyilván ezt jövőre kapjuk meg, de akár valahogy meg is lehet előlegezni (nagyszülők?) és azt visszafizetni.

Egyes szakmák tanfolyamai nem nagyon drágák és van részletfizetés is.

2021. dec. 28. 21:13
 48/62 anonim ***** válasza:
88%
Azért azt remélem tudod, hogy akkor lesz ennyi pénze a foodpandanal ha reggeltol-estig dolgozik...
2021. dec. 28. 21:20
 49/62 anonim ***** válasza:
88%

A nagy biztosan ovis korú a kicsik pedig 1-2 évesek lehetnek. Ha szeretnéd be tudnád adni őket és el tudnál menni dolgozni. Cukrász a végzettséged ami nem is rossz el tudnál menni még egy Auchan vagy Tesco belső üzemében dolgozni esetleg cukrászdába. Nem írtad hol élsz de ha a Foodpanda az opció akkor nagyobb város vagy Budapest.

Senki nem akar elítélni de az se megoldás hogy a ferjedtől varnad el hogy hajtson reggeltől estig te meg otthon a három gyerkőccel. Ehhez elég masszív tőke, kiadott lakásokból származó bevétel, befektetések szükségesek. Ha befolyna havi 350 két kiadott lakásból azt mondanám hogy megteheted hogy otthon vagy. Bár hosszútávon a babázás nem perspektíva.

2021. dec. 28. 21:37
 50/62 anonim ***** válasza:
38%
Tisztában vagy a jogaiddal? Olyan nincs, hogy nem vesznek vissza a régi helyedre. Ha oda felvettek valakit, akkor fel kell ajánlaniuk más munkakört anélkül, hogy a fizetésedet csökkentenék. (Az más kérdés, hogy záros határidőn belül onnan elküldhetnek.) Sőt, részmunkaidőben is lehet egyezkedni.
2021. dec. 29. 08:34
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!