Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek ez igazságos!?...

Szerintetek ez igazságos!? Szerintem nagyon nem!

Figyelt kérdés
Ha egy baba túl hamar születik, vagy valami komplikáció miatt meghal, eltemetik, és mindig virágot visznek neki a sírra. Viszont ha kicsit kisebb korában elvetetik, egyszerűen kidobják a "szemétbe". Hogy van ez? Valakinek van joga ahhoz, hogy eltemessék, valakinek meg -csak azért mert pár hetesen megölik- nincs???
2010. szept. 7. 14:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a 19. héten abortálták a kislányomat, mert beteg volt. Én sem kaptam meg és nem is láttam. De persze jobb is, mert a szövettani jelentésen annyi volt, hogy "a felismerhetetlenségig roncsolódott magzati darabok".. Hát, nem szerettem volna így látni a lányom.. De az emlékeimben örökre megmarad (szőke, göndör fürtös kis angyalnak - ahogy az apukája megálmodta...).

A mai napig nagyon hiányzik...

2010. szept. 7. 17:45
 12/12 anonim ***** válasza:
van egy ismerősöm, akinek 5 hónaposan halt meg a babája a pocakban. Mivel nagy volt már meg kellet szülni. Apuka mondta, hogy megnézte, szép kifejlett baba volt. Felboncolták stb... Szegény anyuka teljesen belebetegedett ez már a 3dik babájuk lett volna. Hónapokig harcoltak, hogy adják ki nekik, már megvették a temetőben a sírhelyet stb... Nem adták ki nekik, 2 indokra hivatkozva. Egy pár nap híján nem volt , hogy is fogalmazzam?.... Baba, hanem csak magzat, és egy pár deka is hiányzott az előíráshoz. Azt megértem, hogy pár hetest nem adnak ki, de mikor már több hónapos terhesség szakad meg, aminek szülés a vége, akkor igazán megtehetnék azoknak akiknek így könnyebb feldolgozni. Mindenkinek saját joga lenne eldönteni. Ők is érveltek, hogy ez a baba az ő vérük, és nekik van csak joguk a sorsuk felől dönteni, nem érdekli őket sem az a pár nap, és az a pár deka. :-((( Ez nehéz kérdés.
2010. szept. 8. 07:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!