Mikor mozdultál ki először otthonról miután hazamentetek a kórházból?
Boltba, ügyeket intézni, vagy kikapcsolódni. Vitted magaddal a babát, vagy ő otthon maradt?
Első babás tapasztalatokra lennék kíváncsi, mert nyilván ahol van több gyerek is, ott más a helyzet.
Milyen célból hagytátok el a lakást az első hetekben?
2 hetet mondott a doki és a védőnő, hogy addig ne vigyem ki. (március 8-án született, nőnapon, nagyon hideg volt akkoriban). Szóval azt betartottam. Utána kezdtünk el sétálni járni.
3 hetes korától meg folyamatosan orvosokhoz és kórházakba járkáltunk a fél országban.... Szóval beindult az élet. Akkor már nem tudtunk óvatoskodni.
Augusztusban császároztak
Aznap mikor hazaengedtek elmentem a gyógyszertárba és a boltba
Másnap kisétáltam babakocsival az 5 napos kisfiammal a sarki kisboltba
Minden nap sétáltam vele
1,5 hetes volt mikor Tescoba voltunk vele
Onnantól meg kB minden nap mentem vele a Sparba vásárolni
1 hónapos volt mikor először mentünk vele vadasparkba
Azóta voltunk már állatkertben, Ausztriában stb
2 és fél éves a fiam. Pénteki nap jöttünk haza a kórházból, hétfőn lidlibe mentünk, szombaton étterembe szülinapozni.
Igaz itt még nem volt covid.
Most 2 hónapos a kicsi, vele durván 1 hetesen voltam bevásárolni.
Egyedül 2 és fél éve sehol 🤦♀️
Elsőnél a hazaengedesunk másnapján visszamentem a kórházba varratszedésre (elengedtek 48 óra után, mert kevés volt a hely, cserébe másnap vissza kellett menni, én nem bántam). Babával együtt mentünk. De egyébként vele együtt olyan másfél hetes korában mentem ki először, öt percre.
A kicsinél már nem bohóckodtunk ezzel a levegőhöz szoktatással, öt naposan már vittük sétálni fél órát, elvégre előtte is volt már kint, a kórházból se teleporttal jöttünk haza.
5 naposan mentünk haza, 3-4 nappal később már mentünk sétálni, pár nappal később már simán beszaladtam vele postára, boltba, stb.
A harmadikkal meg olyan későn engedtek haza a kórházból, hogy konkrétan onnan az oviba mentünk a legnagyobbért. 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!