Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mikor mozdultál ki először...

Mikor mozdultál ki először otthonról miután hazamentetek a kórházból?

Figyelt kérdés

Boltba, ügyeket intézni, vagy kikapcsolódni. Vitted magaddal a babát, vagy ő otthon maradt?

Első babás tapasztalatokra lennék kíváncsi, mert nyilván ahol van több gyerek is, ott más a helyzet.

Milyen célból hagytátok el a lakást az első hetekben?

2021. dec. 17. 15:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
68%
Ahogy hazaértünk a kórházból elmentem egyedül a gyógyszertárba kiváltani a recepteket, utána beugrottam a tescoba is. Miért kéne otthon ülni heteket? Persze az más, ha még nem vagy jól, vagy nincs erőd.
2021. dec. 17. 15:41
 2/12 anonim ***** válasza:
85%

2 hetet mondott a doki és a védőnő, hogy addig ne vigyem ki. (március 8-án született, nőnapon, nagyon hideg volt akkoriban). Szóval azt betartottam. Utána kezdtünk el sétálni járni.

3 hetes korától meg folyamatosan orvosokhoz és kórházakba járkáltunk a fél országban.... Szóval beindult az élet. Akkor már nem tudtunk óvatoskodni.

2021. dec. 17. 15:43
 3/12 anonim ***** válasza:
72%
Csütörtökön szültem, következő pénteken elmentem kozmetikushoz.
2021. dec. 17. 16:00
 4/12 anonim ***** válasza:
70%

Augusztusban császároztak

Aznap mikor hazaengedtek elmentem a gyógyszertárba és a boltba

Másnap kisétáltam babakocsival az 5 napos kisfiammal a sarki kisboltba

Minden nap sétáltam vele

1,5 hetes volt mikor Tescoba voltunk vele

Onnantól meg kB minden nap mentem vele a Sparba vásárolni

1 hónapos volt mikor először mentünk vele vadasparkba

Azóta voltunk már állatkertben, Ausztriában stb

2021. dec. 17. 16:03
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Első utam a brendonba vezetett cumisüvegért mert kevés volt a tejem.
2021. dec. 17. 16:41
 6/12 anonim ***** válasza:
87%

2 és fél éves a fiam. Pénteki nap jöttünk haza a kórházból, hétfőn lidlibe mentünk, szombaton étterembe szülinapozni.

Igaz itt még nem volt covid.

Most 2 hónapos a kicsi, vele durván 1 hetesen voltam bevásárolni.

Egyedül 2 és fél éve sehol 🤦‍♀️

2021. dec. 17. 17:10
 7/12 anonim ***** válasza:
89%

Elsőnél a hazaengedesunk másnapján visszamentem a kórházba varratszedésre (elengedtek 48 óra után, mert kevés volt a hely, cserébe másnap vissza kellett menni, én nem bántam). Babával együtt mentünk. De egyébként vele együtt olyan másfél hetes korában mentem ki először, öt percre.

A kicsinél már nem bohóckodtunk ezzel a levegőhöz szoktatással, öt naposan már vittük sétálni fél órát, elvégre előtte is volt már kint, a kórházból se teleporttal jöttünk haza.

2021. dec. 17. 17:55
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy haza mentünk kórházból már mentem is boltba gyógyszertárba.
2021. dec. 17. 18:23
 9/12 anonim ***** válasza:

5 naposan mentünk haza, 3-4 nappal később már mentünk sétálni, pár nappal később már simán beszaladtam vele postára, boltba, stb.

A harmadikkal meg olyan későn engedtek haza a kórházból, hogy konkrétan onnan az oviba mentünk a legnagyobbért. 😄

2021. dec. 17. 22:17
 10/12 anonim ***** válasza:
1 hetet töltöttünk a kórházban. Mikor hazaertunk pár nap múlva atjott apukám. Leugrottam a közeli boltba betétért. Azaz mikor indultam volna megszólalt a légzésfigyelő... Totál levert a víz. De előbb indulok egy perccel, apu azt se tudta volna mi az🤦🏼‍♀️😂 szerencsére ha volt is gond, mire befutottam már lélegzett a gyerek 😁
2021. dec. 18. 00:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!