Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Két gyerekes családok mennyi...

Két gyerekes családok mennyi pénzből éltek havonta?

Figyelt kérdés

2021. dec. 12. 10:26
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
63%
Kb. 500 eFt-ból élünk meg havonta. Szerencsére ennél jóval többet keresünk, de nem az volt a kérdés. Az meg főleg nem, hogy ebből mennyi a fix, a változó és a cafeteria.
2021. dec. 12. 13:58
 12/21 anonim ***** válasza:
49%
Ennyi válaszból kb. A hármas válasza a reális. Ja, várjatok, én is azt írok, amit akarok. Mi havi 1 millióból élünk, de jövő héten kapunk 3 havi bért, csak úgy puszira. :DD Sírok...
2021. dec. 12. 14:31
 13/21 anonim ***** válasza:
60%
Havi 950.000 forint a bevételünk, nyilván ebből teszünk félre bőven. Aki akarja elhiszi, aki akarja nem, attól még ennyi.
2021. dec. 12. 14:42
 14/21 anonim ***** válasza:
20%
Utolso nem ez volt a kérdés.
2021. dec. 12. 14:50
 15/21 anonim ***** válasza:
62%
Én elhiszem és maximálisan irigykedem,mit nem adnék havi ennyi bevételért....
2021. dec. 12. 14:50
 16/21 anonim ***** válasza:
53%

10-es vagyok

Ja mert 450-450 ezer körül olyan lehetetlen keresni..Hú mekkora hazugság. Kapaszkodjatok meg, nálunk még rengetegen jobban keresnek. Mi csak középvezetők vagyunk multinál, nem felsővezetők (és nem orvosok, jogászok stb) Marha hihetetlen, hogy ennyit keresünk ketten.

És nem, nem puszira adják a plusz pénzt, a decemberi az karácsonyi jutalom, a januári meg nekünk az üzleti év zárása utáni bónusz, a júniusi meg a férjeméknek az üzleti év zárása utána bónusz. Ez jár normális munkavégzés után, nem puszira. Ezen is nem tudom mi olyan hihetetlen, tesómék cégénél (Samsung J.fényszaru) is van évi 3-4 havi plusz bér bónuszként, a barátnőm munkahelyén (polgármesteri hivatal is van évi 2 jutalom, 1 havi ruhapénz, 1 havi rekreációs támogatás) vagy a sógorom munkahelyén is van minden nyáron 2 millió jutalom igaz náluk nem fizetnek túlórát soha, azért is. A mi cégünk melletti cégnél van több ismerősöm akikkel ebédelni járok, ott kaptak idén 13. 14. és 15. havi fizetést is. Attól hogy te valamit nem tapasztaltal még létezik. Hitetlenkedéssel meg irigykedéssel nem leszel előrébb, tessék tanulni, jó munkát keresni.

Amúgy kb havi 450e körül költünk összesen el.

2021. dec. 12. 15:19
 17/21 anonim ***** válasza:
57%

Akkor mi volt a kérdés? Lehet a fogalmazáson lovagolni, de lehet úgyis érteni hogy mennyi áll a rendelkezésetekre azaz mennyit kerestek és úgy is hogy mennyit költötök. Nekem az első felé hajlik az értelmezésem. Amúgy mi is 1-2 millió között keresünk. A férjem magas beosztású tűzoltó kb 400e keres, mellette tűzvédelemmel foglalkozó cége van, attól függ a bevétele mennyi ideje van és mennyit tud havonta dolgozni cégeknek, de 600ezer-1 milliót kiszámláz kb havonta. Én HR-es vagyok egy kisebb cégnél (60 fő) 350ezer a nettóm. Nálunk is van évente +2 havi pénz, márciusban és decemberben 1-1.

Lehet ezen fennakadni, a férjemnek 2 egyetemi diplomája van, lehet utána csinálni másnak is. Egy 9 és egy 6 évesünk van. Változó mennyit adunk ki 400-600 ezer között kb havonta megy el de ebben benne van a KATA díja is.

2021. dec. 12. 15:29
 18/21 anonim ***** válasza:
58%
#16-os Igazad van, de nem mindenki dolgozik középvezetőként. Nagyon sokan, "átlagos" munkát végeznek, nyilván ott kevesebb a kereset.
2021. dec. 12. 15:30
 19/21 anonim ***** válasza:
36%
Én nem mondtam, hogy nincs olyan. Szüleim 240 ezerből élnek, 160e anyukám fizetése, 80e apám nyugdíja. Nyilván nekik már kisgyerek nincs. Nem élek burokban, tudom hogy keresnek kevesebbet emberek, én is kerestem 10 évvel ezelőtt gyárban keveset sőt közmunkás is voltam fél évig 49 ezerért vagy mennyiért. De itt ha valaki már jobban keres az hazudik..
2021. dec. 12. 15:37
 20/21 anonim ***** válasza:
89%
Egyedülálló szülő vagyok, 200 ezer a fizetésem + gyerektartás + gyed összesen kb 350 000
2021. dec. 12. 16:58
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!