Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Megosztó téma! Boltban etetés?

Megosztó téma! Boltban etetés?

Figyelt kérdés

Én így nevelem a fiam, hogy amíg nem fizettük ki addig semmit nem eszünk meg, nem bontunk ki. 2 éves és gyönyörűen megtanulta.

Komolyan érdekelne hogy aki oda adja, az miért? Éhen hal 10 perc alatt? Így legalább csendben van? Nem gondoljátok, hogy meg kell tanulnia türelmesnek lenni és hogy nem mindig az van amit akar?

2021. dec. 4. 12:07
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
72%

Egyszer-egyszer előfordult, hogy kinyitottunk valamit a boltban, totyogós korukban, de nem direkt erre utaztunk.

Bevallom se akkor, se azóta nem értem, miért generál ez a téma ekkora indulatokat. Mintha a jó anyaság sarkalatos pontja lenne, és a legfontosabb nevelési tétel.

2021. dec. 4. 14:41
 22/46 anonim ***** válasza:
66%
Angliában a Tescoban direkt helyeznek ki a gyerekeknek gyümölcsöt ( banán, alma vagy naracs) és zacskót a szemètnek. Ott az eladók mèg biztatnak is, hogy vegyen/vegyél a gyereknek. Soha senki nem szólt meg, amiért a gyerek a bolt közepèn ette. Ès a dolog szépsége: mindez ingyen volt, a pénztárnál soha nem fizetettèk ki velünk.
2021. dec. 4. 15:34
 23/46 anonim ***** válasza:
28%

Közöd??? Amikor megyek az ikejába soppingolni, én simán belesz...rok a kiállított vécécsészébe és kimosom a valagam a bidében. Ha más csinálja akkor sem zavar. És amúgy is ha kifizetem akkor neked nem mindegy?? Ne ítélj hogy ne ítéltess!!

Naugye.

2021. dec. 4. 15:44
 24/46 anonim ***** válasza:
69%
Azert problema, mert amíg nincs kifizetve, addig nem a tiéd. Tehát konkrétan épp lopsz, vagy a gyereked lop, ha eteted a nem kifizetett termékkel. Nem kell éhesen vinni a gyereket a boltba, nem kell a hisztinek engedni, vagy simán otthon kell hagyni a gyereket és nincs probléma. Nevelni kell.
2021. dec. 4. 16:01
 25/46 anonim ***** válasza:
80%

22!

Hollandiában is van gyümölcs kitéve a gyerekeknek, illetve alkalmanként bizonyos termékekből kóstoló bárkinek. Köze nincs ahhoz, amikor anyuka a kölök kezébe nyom egy péksütit fizetés előtt.

2021. dec. 4. 16:03
 26/46 anonim ***** válasza:
16%
megosztó téma! ti is feltesztek provokatív kérdéseket a gyk-n, hogy kommenteket gyűjtsetek és el tudjátok mondani a véleményeteket név és arc nélkül, vagy inkább élitek az életeteket?
2021. dec. 4. 16:35
 27/46 anonim ***** válasza:
25%

Én nem igazán értem, hogy mi a baj ezzel, nyilván, hogyha kifizeted.

Az étteremben sem előre fizetsz vagy a benzinkúton, sőt rengeteg olyan szolgáltatás van, amit azután fizetsz ki, hogy használnád.

2021. dec. 4. 17:15
 28/46 anonim ***** válasza:
3%
Szánalmas banda vagytok,betojok🤣🤣🤣
2021. dec. 4. 17:24
 29/46 anonim ***** válasza:
32%
27.! És ha nem jó a kifli akkor nem fizeted ki?
2021. dec. 4. 17:44
 30/46 anonim ***** válasza:
86%

27, az, hogy ez nem étterem. Ennyi erővel beállítom a frizurámat a hajlakkal, kilakkozom a körmöm, kenek egy zsíros kenyeret, mert hát ezeket majd úgy is megveszem.

Engem sose zavart, ha más eteti a boltban a gyerekét! Volt, hogy egy barátnőmmel vásároltunk, ő a kiflit a fia kezébe nyomta, én meg elmagyaráztam a lányomnak, hogy előbb megmutatjuk a néninek, kifizetjük, aztán már eheti is. Ezt csak azért írtam így le, mert az a véleményem, hogy mindenki úgy csinálja, ahogy akarja. Együtt vásároltunk és nem oktattuk ki egymást, hanem elfogadtuk, hogy a másik másképp nevel. De én általában nem viszem éhesen a gyereket boltba. Ha nagyobb bevásárlásról lenne szó, ami sokáig tart, akkor nem viszem, apa vigyáz rá. De amúgy nagyon okosak a kicsik, 1-2 alkalom után simán megtanulják. És még nem láttam egy gyereket sem éhenhalni fél-egy óra alatt. Bár ennyi ideig tuti nem vásárolnék.

2021. dec. 4. 18:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!