Megosztó téma! Boltban etetés?
Én így nevelem a fiam, hogy amíg nem fizettük ki addig semmit nem eszünk meg, nem bontunk ki. 2 éves és gyönyörűen megtanulta.
Komolyan érdekelne hogy aki oda adja, az miért? Éhen hal 10 perc alatt? Így legalább csendben van? Nem gondoljátok, hogy meg kell tanulnia türelmesnek lenni és hogy nem mindig az van amit akar?
Egyszer-egyszer előfordult, hogy kinyitottunk valamit a boltban, totyogós korukban, de nem direkt erre utaztunk.
Bevallom se akkor, se azóta nem értem, miért generál ez a téma ekkora indulatokat. Mintha a jó anyaság sarkalatos pontja lenne, és a legfontosabb nevelési tétel.
Közöd??? Amikor megyek az ikejába soppingolni, én simán belesz...rok a kiállított vécécsészébe és kimosom a valagam a bidében. Ha más csinálja akkor sem zavar. És amúgy is ha kifizetem akkor neked nem mindegy?? Ne ítélj hogy ne ítéltess!!
Naugye.
22!
Hollandiában is van gyümölcs kitéve a gyerekeknek, illetve alkalmanként bizonyos termékekből kóstoló bárkinek. Köze nincs ahhoz, amikor anyuka a kölök kezébe nyom egy péksütit fizetés előtt.
Én nem igazán értem, hogy mi a baj ezzel, nyilván, hogyha kifizeted.
Az étteremben sem előre fizetsz vagy a benzinkúton, sőt rengeteg olyan szolgáltatás van, amit azután fizetsz ki, hogy használnád.
27, az, hogy ez nem étterem. Ennyi erővel beállítom a frizurámat a hajlakkal, kilakkozom a körmöm, kenek egy zsíros kenyeret, mert hát ezeket majd úgy is megveszem.
Engem sose zavart, ha más eteti a boltban a gyerekét! Volt, hogy egy barátnőmmel vásároltunk, ő a kiflit a fia kezébe nyomta, én meg elmagyaráztam a lányomnak, hogy előbb megmutatjuk a néninek, kifizetjük, aztán már eheti is. Ezt csak azért írtam így le, mert az a véleményem, hogy mindenki úgy csinálja, ahogy akarja. Együtt vásároltunk és nem oktattuk ki egymást, hanem elfogadtuk, hogy a másik másképp nevel. De én általában nem viszem éhesen a gyereket boltba. Ha nagyobb bevásárlásról lenne szó, ami sokáig tart, akkor nem viszem, apa vigyáz rá. De amúgy nagyon okosak a kicsik, 1-2 alkalom után simán megtanulják. És még nem láttam egy gyereket sem éhenhalni fél-egy óra alatt. Bár ennyi ideig tuti nem vásárolnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!