Megosztó téma! Boltban etetés?
Én így nevelem a fiam, hogy amíg nem fizettük ki addig semmit nem eszünk meg, nem bontunk ki. 2 éves és gyönyörűen megtanulta.
Komolyan érdekelne hogy aki oda adja, az miért? Éhen hal 10 perc alatt? Így legalább csendben van? Nem gondoljátok, hogy meg kell tanulnia türelmesnek lenni és hogy nem mindig az van amit akar?
Én sem engedtem meg soha, apukám a fiam kisebb korában sokat volt velünk, azóta sajnos beteg lett. Ő állandóan megengedte... Nem örültem neki de szépen megkértem, hogy ne tegye...
Az, hogy más mit enged meg a gyerekének teljesen hidegen hagy. Nem csak ebben, hanem bármi másról legyen szó. Ha egy konkrét ismerősöm a véleményemet kérdezi elmondom őszintén de kérdezés nélkül nem szólok bele.
Szerintem meg tedd össze a kezed és adj hálát ezerszer,hogy ilyen "könnyű"(ebben a dologban könnyű) gyereked van.És minden nap hálálkodjál,mert a gyerekek változhatnak ám.Lehet lesz olyan dolog amiért vért fogsz izzadni,és akkor sem sikerül majd, míg a boltban etető anyukának meg simán megy.
Amíg nem a te boltod, nem a te cuccodat eszik/isszák,és nem neked kell kifizetni/feltakarítani helyettük,addig a saját lelki békéd miatt ne foglalkozz vele.
Én is arra tanítom a most 2 éves kislányom, hogy először fizetünk, utána nyitjuk ki. Egyetlen egyszer volt kivétel, kinyitottunk egy innivalót, mert kint hagytam a kocsiban az övét, és már három órája rohadtunk bent az épp csúcsforgalmat bonyolító multiban. Sajnos elszámoltam magam, azt hittem gyorsan végzünk.
Ugyanígy nem tartom nagy gondnak ha valaki ad egy kiflicsücsköt a kicsinek, vagy pár korty innivalót.
Az Nekem sem tetszik ha valaki beugrik a boltba, 10 perc alatt vesz pár dolgot, majd 5 percet sorban áll a kasszánál, míg közben a gyerek a második csokit falja fel. Láttam ilyet is, ez a másik véglet. Nyilván nem szólok be, csak ha megkérdezi a vélényem. Még nem kérdezte egyik ilyen anyuka sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!