Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Megosztó téma! Boltban etetés?

Megosztó téma! Boltban etetés?

Figyelt kérdés

Én így nevelem a fiam, hogy amíg nem fizettük ki addig semmit nem eszünk meg, nem bontunk ki. 2 éves és gyönyörűen megtanulta.

Komolyan érdekelne hogy aki oda adja, az miért? Éhen hal 10 perc alatt? Így legalább csendben van? Nem gondoljátok, hogy meg kell tanulnia türelmesnek lenni és hogy nem mindig az van amit akar?

2021. dec. 4. 12:07
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
33%
Más anya meg arra tanítja a gyerekét ,hogy a saját dolgával foglalkozzon
2021. dec. 4. 12:59
 12/46 anonim ***** válasza:
67%
11: és mégsem sikerül, mert ide kommentelsz ahelyett, hogy a saját dolgoddal foglakoznál :DD
2021. dec. 4. 13:09
 13/46 anonim ***** válasza:
90%
Amikor kisebb volt, vittem magunkkal inni- és ennivalót, azt megehette a boltban, ha szükség volt rá. Most 2 éves és tanítom neki, hogy csak azt esszük meg, amit már kifizettünk, kevés hiszti azért előfordul, de elterelhető a figyelme.
2021. dec. 4. 13:23
 14/46 anonim ***** válasza:
29%
Szerintem semmi közöd hozzá, ha úgyis kifizeti az anyuka. Ha meg nem, sem, nem te vagy a biztonsági őr. Amúgy meg vkinek több, mint 10 perc a bevásárlás, nem csak 1 kg kenyeret és 1 liter tejet vesz. Ja, én sem adok enni a gyereknek a boltban, de ha látom, hogy vki ezt csinálja, az sem érdekel. Ő dolga.
2021. dec. 4. 13:27
 15/46 anonim ***** válasza:
26%
Mi az a TE??
2021. dec. 4. 13:35
 16/46 A kérdező kommentje:
Több emberes vagy ha úgy jobban tetszik nagy igényű. Olvass utána ha érdekel.
2021. dec. 4. 13:39
 17/46 anonim ***** válasza:
93%
Ennyiből már értem, köszönöm.
2021. dec. 4. 13:52
 18/46 anonim ***** válasza:
70%
Primitívek. Az ilyen emberek más szituációban sem tudnak viselkedni. Nem kell velük foglalkozni, te neveld szépen a gyermeked, hasonló emberekkel fog barátkozni.
2021. dec. 4. 13:53
 19/46 anonim ***** válasza:
30%
Nem értem egyébként, hogy ez miért ekkora probléma. Kétdiplomás anyukaként, amikor babakocsiban bevittem a gyereket, odaadtam neki a péksüti felét, hogy azt majszolja. Nem lett semmi morzsás, csak a babakocsi, és a pénztárnál mondtam is, hogy mi van, és ugyanúgy kifizettem. Most ebben mi olyan rohadt nagy probléma, hogy ekkora vitatéma kerekedik belőle? Sőt, velem is volt olyan, hogy majd megpusztultam a szomjúságban, és kinyitottam az ásványvizet... Húha! Megállt a világ.
2021. dec. 4. 13:55
 20/46 anonim ***** válasza:
81%

A bolt nem önkiszolgáló étterem. bár ott is csak akkor ehetsz, ha előbb kifizeted. Alapból azt mondom, hogy nem ehet és ihat meg semmit a gyerek, amíg az ki nincs fizetve, mert nem az övé.

De! Valóban lehet olyan helyzet kivételesen, amikor igyon egy kortyot abból az üdítőből és törjön abból a kifliből neki az anyuka. Csak ne ez legyen a normális.

2021. dec. 4. 14:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!