Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nárcisztikus anya csecsemőjére...

Nárcisztikus anya csecsemőjére veszélyes lehet?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Röviden a kérdés az lenne mennyire kell félteni a csecsemőt ha az anyuka nárcisztikus és borderline tüneteket mutat a környezet és a csecsemő felé is. Elviselhetetlen viselkedés a környezettel, minden apró kritikára szinte dühosen válaszol, a baba 6 hónapos és sokszor ideges rá amit próbál álarc mögé bújva rejtegetni, pszihiáternél bevalotta hogy zavarja a gyerek sírás, de igazából minden zavarja ha a baba nem akar aludni vagy éppen nyugtalan. 2 hónapos korában tett olyan mozdulatot már dühében ami ilyesztő volt. A pszichiáter kevert szorongásos depressziót állapított meg kapott rá gyógyszert a depressziós tünetek most már csak akkor jönnek elő ha nem tudja letagadni valamilyen dolgot és nincs meg az igaza. Mennyire kell félni kettesben hagyni a babával? A nagymama és lánya viszony is mintha csak egy ilyen színész szeretet lenne a külvilág felé a 4 fal között meg terror volt.

#Nagyon veszélyes #Kevésbé veszélyes
2021. dec. 2. 18:29
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:
Tudnám bizonyítani de nem az a cél hogy el vegyem a babát de nem olyan a hozzá állása gyogyulashoz. Igy hogyan merjem egyedül hagyni amíg dolgozok. És persze gyerek elhelyezési pernél is egyáltalán nem biztos hogy nyerhetek hiába tudom bizonyítani a dolgokat. Nagyon nehéz így vigyázni a picire is hogy közben ő nem látja amit csinál.
2021. dec. 2. 20:44
 22/41 A kérdező kommentje:
Nem véletlenül írtam a kérdésben nárcisztikus jellemet. Elhihetitek tökéletesen passzol. Ami ugye nem veszel észre csak amikor már késő. A gyerek nem tervezett volt fogamzás gátló mellett...!?! Inkább csak lustasagnak tűnt előtte az "élni nem akarasa, kedvetlensege, rendetlensége.
2021. dec. 2. 20:47
 23/41 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mi a célod? Nem akarod elvenni a babát, de otthon se mered hagyni. Egyébként miért ne tudnád megnyerni? Bizonyítani tudod, hogy a mentális állapota miatt nem alkalmas gyereknevelésre.
2021. dec. 2. 20:48
 24/41 anonim ***** válasza:
56%

Bocsi de a két hete hűtőben rohadó kaját te is ki tudod venni. Nem kell ahhoz nő.

Segítesz neki eleget a háztartásban? Leveszed néha kicsit a terhet a válláról? Elküldöd kikapcsolódni, amíg a gyerekkel vagy?

2021. dec. 2. 20:51
 25/41 anonim ***** válasza:
97%
Persze!Egy mentálisan labilis anya mellett nem hagyják a gyereket és te vagy a második gyámja mert az apa vagy.Be kell bizonyítani videókkal és orvosi papírokkal hogy gond van vagy egyszer nehogy tragedia legyen
2021. dec. 2. 20:51
 26/41 anonim ***** válasza:
90%

Egyik közeli ismerősömnél volt hasonló. Anyukáról többszöri kórházi befekvés után kiderült hogy borderline-os. Az előzményekben ott volt a manipuláció, megfelelési kényszer a szülei felé, erős hangulat változások ha nem az volt amit ő akart. A második gyerek után szakadt el nála a cérna, ivott, öngyilkos kísérletei voltak és a pohár ott telt be mikor késsel ment neki az apának. Az eredmény, válás, és az orvosi papírok alapján eltiltották a gyerekektől mert veszélyes rájuk, csak felügyelettel láthatja őket.

Úgyhogy ez nem játék, vizsgáltasd ki a feleséged, ha kell feküdjön be a kórházba, mert igen, veszélyes lehet!

2021. dec. 2. 21:36
 27/41 A kérdező kommentje:

23as. Egy kéz emelést nem tudom elfogadnak e mentális zavarnak.

24es. Igen 2 hét távollét meló után én szedtem ki amikor haza értem. Igen mindenben segítek. Még mosogatok is. Amúgy sem tudom elnezni a szetszortsagot. Meg szoktam a rendet így meg is csinálom gyerek mellett meg főleg.

25. Nem tudom hogy felvétel elég e ahhoz hogy mentálisan labilisnak ítéljék komolyabb orvosi papír nélkül.

2021. dec. 2. 21:39
 28/41 anonim ***** válasza:
100%

Azt mondtad, már kapott diagnózist egy orvostól. Azt az orvost kell tanúnak fel kérni. Kezd egy kicsit zagyva lenni az amiket leírsz.

Először szerintem tisztázd le magadba, hogy mit szeretnél, mert ez nem derül ki. Aztán tedd meg a szükséges lépéseket.

Egyébként ha arra hivatkozol, hogy mentálisan nincs rendben, egy pszichiátert fognak kirendelni, aki beszélget majd vele. Ez egy elég erős vád, így a bíróságnak biztosra kell mennie.

2021. dec. 2. 21:44
 29/41 A kérdező kommentje:
28.voltunk pszihiáternél de ott csak kevert szorongásos depi lett a papírra írva. Igen de szakad a cérna és én pert indítok az sok idő mire ítélet van. Addig pedig viheti a gyereket.
2021. dec. 2. 21:48
 30/41 anonim ***** válasza:
100%

Nem, ez nem egészen így működik. Addig ideiglenesen el lesz helyezve valahova a gyerek. Vagy nála, vagy nálad.

De most nem értem, mit szeretnél kezdeni a helyzettel? Nekem úgy tűnik, hogy semmit. Ha itt mindenki azt mondja, hogy válj el, és vidd a gyereket, akkor azt írod, hogy ezért meg ezért nem lehet.

Ha meg azt írják, hogy lehet hogy csak átmeneti vagy nem olyan vészes, akkor meg egyre durvább dolgokat írsz a feleségedről.

El kell döntened, hogy mit szeretnél, és a szerint cselekedni. Ennél többet senki nem tud neked itt segíteni. Ez a te életed és a te gyereked.

2021. dec. 2. 21:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!