Nárcisztikus anya csecsemőjére veszélyes lehet?
Bocsi de a két hete hűtőben rohadó kaját te is ki tudod venni. Nem kell ahhoz nő.
Segítesz neki eleget a háztartásban? Leveszed néha kicsit a terhet a válláról? Elküldöd kikapcsolódni, amíg a gyerekkel vagy?
Egyik közeli ismerősömnél volt hasonló. Anyukáról többszöri kórházi befekvés után kiderült hogy borderline-os. Az előzményekben ott volt a manipuláció, megfelelési kényszer a szülei felé, erős hangulat változások ha nem az volt amit ő akart. A második gyerek után szakadt el nála a cérna, ivott, öngyilkos kísérletei voltak és a pohár ott telt be mikor késsel ment neki az apának. Az eredmény, válás, és az orvosi papírok alapján eltiltották a gyerekektől mert veszélyes rájuk, csak felügyelettel láthatja őket.
Úgyhogy ez nem játék, vizsgáltasd ki a feleséged, ha kell feküdjön be a kórházba, mert igen, veszélyes lehet!
23as. Egy kéz emelést nem tudom elfogadnak e mentális zavarnak.
24es. Igen 2 hét távollét meló után én szedtem ki amikor haza értem. Igen mindenben segítek. Még mosogatok is. Amúgy sem tudom elnezni a szetszortsagot. Meg szoktam a rendet így meg is csinálom gyerek mellett meg főleg.
25. Nem tudom hogy felvétel elég e ahhoz hogy mentálisan labilisnak ítéljék komolyabb orvosi papír nélkül.
Azt mondtad, már kapott diagnózist egy orvostól. Azt az orvost kell tanúnak fel kérni. Kezd egy kicsit zagyva lenni az amiket leírsz.
Először szerintem tisztázd le magadba, hogy mit szeretnél, mert ez nem derül ki. Aztán tedd meg a szükséges lépéseket.
Egyébként ha arra hivatkozol, hogy mentálisan nincs rendben, egy pszichiátert fognak kirendelni, aki beszélget majd vele. Ez egy elég erős vád, így a bíróságnak biztosra kell mennie.
Nem, ez nem egészen így működik. Addig ideiglenesen el lesz helyezve valahova a gyerek. Vagy nála, vagy nálad.
De most nem értem, mit szeretnél kezdeni a helyzettel? Nekem úgy tűnik, hogy semmit. Ha itt mindenki azt mondja, hogy válj el, és vidd a gyereket, akkor azt írod, hogy ezért meg ezért nem lehet.
Ha meg azt írják, hogy lehet hogy csak átmeneti vagy nem olyan vészes, akkor meg egyre durvább dolgokat írsz a feleségedről.
El kell döntened, hogy mit szeretnél, és a szerint cselekedni. Ennél többet senki nem tud neked itt segíteni. Ez a te életed és a te gyereked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!