Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nárcisztikus anya csecsemőjére...

Nárcisztikus anya csecsemőjére veszélyes lehet?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Röviden a kérdés az lenne mennyire kell félteni a csecsemőt ha az anyuka nárcisztikus és borderline tüneteket mutat a környezet és a csecsemő felé is. Elviselhetetlen viselkedés a környezettel, minden apró kritikára szinte dühosen válaszol, a baba 6 hónapos és sokszor ideges rá amit próbál álarc mögé bújva rejtegetni, pszihiáternél bevalotta hogy zavarja a gyerek sírás, de igazából minden zavarja ha a baba nem akar aludni vagy éppen nyugtalan. 2 hónapos korában tett olyan mozdulatot már dühében ami ilyesztő volt. A pszichiáter kevert szorongásos depressziót állapított meg kapott rá gyógyszert a depressziós tünetek most már csak akkor jönnek elő ha nem tudja letagadni valamilyen dolgot és nincs meg az igaza. Mennyire kell félni kettesben hagyni a babával? A nagymama és lánya viszony is mintha csak egy ilyen színész szeretet lenne a külvilág felé a 4 fal között meg terror volt.

#Nagyon veszélyes #Kevésbé veszélyes
2021. dec. 2. 18:29
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:
Igen mondtam. Azt mondta nekünk ez nem szülés utáni depi. Nem semmi komoly kivizsgálás mivel ahhoz be kellene feküdnie a páromnak amit nyilván nem vállal mert neki semmi baja mindenkit csak őt támadja. Ő folyamatosan az anyja szeretetéért harcol hiába tipor bele mindig az anyja a lelkébe. Ez sokat elarul honnan indulhat a dolog.
2021. dec. 2. 20:15
 12/41 anonim ***** válasza:
100%
Az baj ha nem látja be hogy baj van vagyis szerintem ő elhiszi hogy nincs baj.Aki beteg az nem látja magát betegnek.Valahogy pedig jó lenne ha ravennétek hogy befeküdjön
2021. dec. 2. 20:21
 13/41 anonim ***** válasza:
100%

De baba előtt is ilyen volt? Mert ha nem, akkor ez szerintem inkább szülés utáni depresszió. Lehet inkább simán pszichológushoz kéne elmennie. Ott fesztelenebbül tud beszélgetni.

Nekem van olyan ismerősöm akit alig bírtunk kihozni a pszichiátriáról, és konkrétan látszott hogy fáj nekik elengedni, mert kapták utána a pénzt. Ezért állami helyen nem kérnék segítséget.

2021. dec. 2. 20:27
 14/41 A kérdező kommentje:
Pl azért mert nem akar aludni a pici poénból sem mondok olyat hogy bedoblak a tűzbe. Közben próbálja manipulálni a környezetet egymás ellen. Illetve pl már az én anyámnal nem szeret lenni mert tudja hogy észre vesszük amikor ideges a picire.öngyilkossagra utaló celzasai is voltak. Amikor viszont dicsérve van és az van amit ő szeretne semmi gond normális a környezetével kivéve a babával mivel a baba akkor sír amikor akar. Nem ismeri fel a baba jelzéseit sem.
2021. dec. 2. 20:29
 15/41 A kérdező kommentje:
13as igen előtte is minden kritikaert támadt. Tehát ha berohadt a hűtőbe a kaja 2 hete és szépen szóltam hogy szívem ezt azért ne azért is támadt vagy valami kifogás mindig volt. A vége sokszor az hogy "hát én mindent megteszek pedig a bildogsagert"
2021. dec. 2. 20:32
 16/41 A kérdező kommentje:
12es sajnos nem fog magától befekudni meg is mondta. A vége az lesz hogy bele kerget egy bírósági ügybe hogy a gyereket biztonságban tudjam.
2021. dec. 2. 20:34
 17/41 anonim ***** válasza:
100%

Basszus ez nagyon gáz így

El kell akkor venni tőle a babát ha gond lesz vele

2021. dec. 2. 20:38
 18/41 A kérdező kommentje:
Őszinte leszek volt amikor kilestem ablakból, telefon nálam volt amikor kezet emelt mert ki esett a cumi a szájából. Nem ütött szerencsére de emelte a kezét.
2021. dec. 2. 20:40
 19/41 anonim ***** válasza:
100%
Én nem akarlak megbántani, és ítélkezni sem, csak felmerült bennem a kérdés, hogy ha tudtad hogy ilyen ember, akkor miért vállaltatok erre még gyereket is? Meg ha nem akar tenni a mentális egészségéért, akkor miért vagy még mellette, főleg így hogy gyerek is van? Mert megértem, hogy segíteni akarsz, és próbálod megoldani a helyzetet, de van az a pont, hogy már magad miatt is muszáj hátrébb lépned.
2021. dec. 2. 20:41
 20/41 anonim ***** válasza:
95%

Jézus Isten ez nem semmi

Meg is utheti ennyi erővel

Amúgy normális?Ugy értem nincs nála elme probléma?

2021. dec. 2. 20:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!