Mi volt a leggonoszabb tett, cselekedet, amit gyerektől/gyerekektől láttál?
Apám verte anyámat. Nem rendszeresen, egy évbe max 4-5x.
A mi városunkba a sportcsarnokba egyszer boxmérkőzést rendeztek, ahová anyám másnap vitt minket is, mert anyám és a munkatársai takarították ki a rendezvények után a sportcsarnokot, és ezért ők jó pénzt kaptak. Ott voltunk én, anyám, anyám munkatársai, és az öcsém egész délelőtt.
Igen ám, csakhogy én délután kettőre szülinapi bulira voltam hivatalos. Délutan 1-re végeztek a csarnok kitakarításával. Elkezdett szakadni az eső, és gyalog a szakadó esőbe mentünk haza. Kérdeztem anyát, hogy akkor elvisz-e Zsuzsika szülinapi bulijára. Mondta, hogy biztos hogy nem (pedig megígérte, hogy elvisz), mert a kis Lacikát nem fogja esőben elvinni, aztán hazajönni vele, aztán megint eljönni értem, és megint hazajönni. De anyám azt mondta, hogyha otthon lesz apám, akkor majd elvisz. Egész úton reménykedtem abba, hogy otthon lesz apám, és majd ő elvisz, ha anyám már nem képes rá. Sajnos apám nem volt otthon, este 6-kor ért haza.
Ott ültem a tv előtt, duzzogva, amikor apám hazaért. Anyám a kis Lacikával ott ült az asztalnál, és ettek. Apámnak mondtam, hogy anyám nem vitt el a szülinapi partira, ami miatt ő dühös lett, kiverte anyám kezéből a tányért és ki akarta lökni a házból. Hatalmas nagy vita meg veszekedés volt. Anyám meg is utált engem érte.
Anyám egyedül nevelt engem és a testvérem (aki egy lopós ingyenélő volt). Sose haladtunk előre, csórók voltunk. Csendes gyerek voltam.
Általános iskolában cikiztek amiért piacos ruhák voltak rajtam. Erdei táborban bőgött egy lány amiért velem kellett egy szobában lennie. Összetörték a szemüvegem. Este befogkrémezték a hajam, a cuccaimat. Nem volt tiszta ruhám emiatt. A hajamat nemmoshattam meg, mert nem vittem hajszárítót és a tanár nem engedte, nehogy összevizezzek valamit. Reggelinél mindennek elhordtak az asztalnál, egy szót szóltam, amire csak jobban leoltottak. Ki kérdezett? Anyámat elhordták mindenféle kurvának. Milyen rohadt dög lehet akinek ilyen gyereke van, stb. Odamenrem a tanárhoz, elmondtam.. Mi vokt a reakció? "Jóóvan, mennyé vissza enni. "
Német órán papír galacsinokkal dobáltak, szidtak. A tanárnő mintha süket lett volna..egyszer visszaszóltam, akkor kidugulhatott a füle, mett beírással fenyegetett. Fogtam a cuccom, kifutottam, beintettem nekik és haza mentem.
Egy fiú osztálytársamat gyakran verték. A nagyobbak (talán 2. - 4.osztályban voktunk, a nagyok meg 6.-8.) bejöttek a termünkbe szünetenként, hogy zaklassák. Ketten lefogták és lehúzták a nadrágját. Látszott minden.. Kivitték a folyosóra is mutogatni. Nem tudott szabadulni szegény.
Egy évfolyamtársamat szintén zaklatták. Ő is csendes lány volt. Egy bukott gyerek ment az osztályukba aki fogdosta, és a többi fiút is próbálta arra bíztatni.. A tanárok is látták, tudták. Az előbb leírt fiú esetét is. Lesz4rták
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!