Mi volt a leggonoszabb tett, cselekedet, amit gyerektől/gyerekektől láttál?
A leggonoszabb gyerekek a világon a volt mostohagyerekeim. Szerencsére már múlt időben beszélhetek róluk.
A volt férjem vert engem, és előszeretettel ugrasztották nekem a mostohagyerekeim hazugságokkal az apjukat. Volt, hogy eldugták az apjuk telefonját, a párnám alá tettek 5 000 forintot, és azt mondták, hogy én eladtam a telefont, közben meg elásták a kertben. Volt, hogy sódert öntöttek a levesbe, volt, hogy az idős anyámat kizárták a házból, miközben rájuk vigyázott, és kiengedték a nagy kutyát is.
Itt mindenki másról ír, én inkább írnék magamról, hogy nekem mik voltak a leggonoszabb tetteim:
- Volt egy Márkó nevű fiú, aki mellettem ült elsőbe. Állandóan lesett, volt, hogy csipkedett, stb. Harmadikba viszont a kétszemélyes padokat egymással szemben összetolták, és 4-en ültünk egy asztalnál. Ott ő velem szemben ült. Valahogy az ő matek munkafüzete odakeveredett az én táskámba. Összefoghattam valamivel vagy én nem tudom, de nem szandékosan loptam el. Gondolkoztam azon, hogy visszaadom neki, de az elsőben elkövetett "sérelmek" még mindig élénken éltek bennem, ezért hazamentem, ástam egy gödröt és elástam a matek munkafüzetét. Márkó anyukája Márkónak a saját pénzéből fizette ki a könyvet, ami 2000 forint fölött volt.
- Egy Anna nevű lányt nem kedveltünk a Petra és Emese nevű osztálytársammal. Én és Petra voltunk a hetesek, fent maradtunk a teremben Emesével, aki elbújt a szekrémybe, mert nem akart egyedül lent lenni. Kitaláltuk, hogy dobjuk bele a wc-be Anna benti cipőjét. Emese fogta, beledobta, én meg párszor lenyomtam a wc gombját. Majd ott hagytuk. Anna felért, és nem találta a cipőjét, ezért a kinti cipőjében volt bent a teremben. Jött egy lány a másik osztalyból a cipővel egy zacskóban, a tanára is jött vele. Ment a találgatás, hogy ki lehetett az. Nem volt nehéz kitalálni, hogy hármónk közül lehetett valaki, szünet előtt még megvolt, szünet utan már nem volt meg a cipő. Én, hogy mentsem a menthetőt, rakentem mindent Emesére, és Petra is aszisztalt hozzá. Letagadtuk, hogy Emesét láttuk volna, azt hazudtuk, hogy Emese csak wc-zni ment fel. Emese igazgatói megrovást kapott, mi megúsztuk a büntetést.
- 10 éves voltam, amikor anyámék barátjának a lánya komfirmált. Kapott 120 ezer forintot a rokonoktól ajándékként. Egyszer, amikor anyámék barátjánál voltunk, mert ő vigyázott rám és a testvéremre, akkor belopóztam a szobába és kivettem belőle 20 000 forintot.
Inkább én is magamról írnék:
Alsóba előszeretettel ugrasztottam össze az osztálytársaimat. Kitaláltam olyanokat, hogy X kibeszélte Y-t, ezt és ezt mondta. Egyszer lebuktam, hogy hazudok, azóta nem csináltam ilyet.
Anyám mindig úgy adott pénzt, hogy addig nem adott, amíg el nem fogyott. Így soha nem tudtam gyűjtögetni, soha nem tudtam megvenni magamnak semmit, ezért én is lopkodtam innen-onnan. Például a 6 éves unokatestvéremnek a perselyéből kiszedtem mindig a 100-asokat, 200-asokat, csak hogy a büfébe tudjak venni magamnak Capy-t meg savanyú nyalókát.
4-5 évesen felbíztattam a 2-3 éves öcsémet, hogy lökje el a nálunk vendégeskedő kislányt, vagy üsse meg. Amiket kértem, azt megtette, és amikor a kislány elkezdett sírni, akkor mondtam, hogy az öcsém tette és az öcsém kikapott ezért.
Amikor 8-9 éves voltam, akkor a nemtörődöm nagynéném mindig beküldött engem meg az öcsémet a szobába, ahol a 9-10 hónapos unokatesónk volt, mondván "játszunk vele" (egy 9-10 hónapossal)... addig ők mindig ott beszélgettek kint. Semmi játék nem volt ott, csak csörgők, meg játékok, így az öcsémmel olyat csináltunk, hogy amikor elfordult az unokatesóm, akkor olyanokat mondtunk neki, hogy Buz1, hüly3, k.rv4, és mindig idenézett ránk. Akkor elégedetten nyugtáztuk, hogy "Legalább hallgat a nevére".
Te jó isten. 😥😥 Komolyan majdnem megkönnyeztem szinte az összeset.
Nagyon gonoszak a gyerekek. Vajon ezeknek kivétel nélkül a szüleik is elfuseráltak? 🤔
Nem tudok napirendre térni.
Leggonoszabb tett, amit mások tettek velem:
Az osztályban kiközösítettek és leszbikusnak gondoltak, mert 13 évesen még nem voltam szerelmes (de voltam már akkor szerelmes, csak nekik nem akartam mondani). Életemben nem fogom elfelejteni: hármas padok voltak, én egy lánnyal ültem a második padsorban, ő jobb szélen, én balszélen, a középső hely üres volt. Volt egy tanár, a töri tanár, aki megengedte, hogy oda üljenek a gyerekek az ő óráján, ahova akartak. Na ez így volt ekkor is. Panna (aki a jobbszélen ült) maga mellé akarta ültetni Laurát, hogy tudjanak beszélgetni. Igen ám, csakhogy Laura (is) undorodott tőlem, ezért mondta, hogy nem akar odaülni. Erre Panna hozzám fordult, és megkért, hogy üljek át Laura helyére, mert Laura oda akar ülni mellé. Én bólintottam, úgyse tudtam volna mást csinálni. Laura beült a középső helyre, én meg mentem Laura helyére. Laura mellett Brigi ült, aki undorodottan végig nézett rajtam és inkább hazakéretőzött havi bajra hivatkozva, minthogy velem üljön egy padba (amúgy ott is úgy ültünk volna, hogy a kedves Brigitta ül jobb szélen, középen ül a táskája, én meg balszélen ülök).
Ezután az eset után felvágtam 3x az ereimet zsilett (nem tudom hogy kell írni) pengével. Ami a mai napig nagyon meglátszik, mert elégé mélyen vágtam, meg akartam ölni magam, és nagyon látszik. Ha ránézek, akkor ez az eset jut eszembe róla.
Leggonoszabb tett, amit én csináltam:
Óvodábam utáltam egy srácot, Robikát, mert születésnapomon megvert. Hideg volt már akkor, hó is esett. Szerettem volna ém is hóembert építeni a többiekkel, de reggel elfelejtettem betenni a kesztyűmet a zsebembe, ezért nem volt ott. Hirtelen ötlet volt, hogy megvádoltam Robikát azzal, hogy elvette és eldugta a kesztyűmet. Ami nyilván nem volt igaz, otthon volt, ezt én is tudtam. Robika egész nap bent ült a büntisarokban amiatt, amit el se követett.
Amit velem tettek: egy cigánylány a buszmegállóban mindenki (felnőttek, idősek, gyerekek) láttára ütlegelt, csak mert nem tetszett neki a hajcsatom. Az esett a legrosszabbul, hogy egy felnőtt sem szólt rá.
Egy másik cigánylány elvette a zsebpénzemet.
Felső osztályosok voltunk, amikor az egyik osztálytársam mindig korcsnak hívott, egyszer meg is akart ütni ököllel.
Volt egy lány alsóban, aki eljátszotta, hogy mekkora barátnők vagyunk, adtam neki tök sok könyvet, képregényt, majd visszahallottam, hogy egyébként utál.
Amiket én tettem: ezt a csajt én húztam ki mikulásajándékozáskor. Teljesen elfeledkeztem róla, aznap reggel jutott eszébe anyumnak és adott nekem pár szem diót meg narancsot, hogy adjam oda neki ajándékba. Az volt a legszarabb ajándék az egész osztályban, a csaj sírt és őszintén szólva egyáltalán nem bántam.
Folyamatosan elloptam a testvéreim zsebpénzét.
Nagyon utáltam a testvéreimet. Az öcsémet folyamatosan piszkáltam, undok voltam vele. Szegény nagyon a lelkére vette.
Középiskolában mindenki előtt szóltam egy csajnak, hogy büdös. Bár utólag inkább négyszemközt kellett volna szólni, de örült, hogy legalább szólt neki valaki. Utána nagyon figyelt erre.
Engem mindig csúfoltak az orrom miatt. Ez nagyon rosszul esett nekem és a mai napig gondolok rá. Ez általánosban volt.
Ha valami ismeretlen emberrel tálálkozom mindig próbálok úgy állni, hogy ne tűnjön fel neki és mindig azon gondolkodom bárhová megyek a családommal, hogy jajj csak ne nézzenek oldalról.
Fényképet se csinálok szivesen magamról.
Az anyukám régen amikor gimis voltam a Mayo Chix butikban dolgozott a sulinktól nem messze.
Nagyon jó kedvezményeket kapott a ruhákra így mindig ott vásároltunk. Azért 60-70% nagyon jó.
Láttam, hogy furán néznek rám ezért.
Majd később kirobbant egy balhé mert a lány osztálytársaim bemesélték maguknak, hogy én gazdag vagyok és amikor követtek engem hazafelé és meglátták, hogy régiépítésű penelházban lakunk elkezdtek gúnyolni.
Pedig egy szóval sem mondtam, hogy gazdagok vagyunk. Csak nem beszéltek velem mert a ruha alapján itéltek meg engem.
Egy hónapig senki nem szólt hozzám.
Majd jött egy új lány és azt piszkálták helyettem mert iskolábamenet belelépett a kutyakakiba és bűzlött az osztály.
Pár hónap után visszaállt a rend.
Ami nagyon durva volt számomra, hogy a középiskolában amikor a szalagavatónk és a tablófotózás volt az egyik fontoskoskodó gazdag lány Dia kitalálta, hogy rendeljünk a lányoknak ugyanolyan nyakláncot. Ez akkoriban 15 éve 3000 Ft volt fejenként. Hát akkor nem kis összeg volt...
Volt egy lány Kata akinek a szülei elég idősek voltak 65 körüliek és a nyugdíjból éltek meg amit a lány nővére külföldről utalt mert nagyon jó helye volt Londonban egy ruhaboltban.
A lány is mindig tök jó divatos cuccokban járt amit onnan küldött a nővére.
Kata jól nevelt, ápolt volt, szerény és kitünő tanuló.
Amikor Dia (aki Katának a fordítottja volt már 18 évesen 40 éves vállalkozó hapsija volt aki még jobban pénzelte) csak felvetette ezt a dolgot a drága nyakláncokról akkor Kata azt mondta neki, hogy miért nem csináljuk azt, hogy nem vesszük meg mind a "C" betűs nyakláncot (a c osztályba jártunk) hanem veszünk egyet és mivel úgyis egyszerre fotózzák a lányokat mindig a soron következő lány viselje a nyakában azt az egy nyakláncot.
Mi igazat adtunk ebben neki, hiszen többször úgysem vennénk fel.
Erre Diácska fennhangon azt vágta oda hozzá, hogy akkor költsd a szüleid gyógyszerére ha ilyen csövesek vagytok.
Na ebből nem lett nyaklánc csak Diácska kapott egy osztályfőnökit.
Rossz belegondolni néha, hogy milyenek voltak a kamasz éveim..
A legrosszabb cselekedetek szerintem a lopások voltak. Nem voltunk szegények, viszont anyám minden pénzét cigire költötte, meg volt hitelünk, aminek magas volt a törlesztőrészlete, ezért anyám sose adott nekünk pénzt, és sose vett nekünk semmit.
Egyszer kiloptam nagymamám 5 000 forintot, mert szégyelltem, hogy mindig otthonról vitt kenyeret vittem, az osztálytársaim meg 80 ft-ért vették az uborkás szendvicset a sulibüfébe.
Egyszer elloptam anyám barátnőjének a lányának a rózsaszín fejhallgatót. Amikor anyám megtalálta nálam, akkor azt hazudtam, hogy azt még apám vette nekem. Apám persze mondta, hogy nem, de mivel rossz a memóriája, ezért ezt akkor megúsztam, de lebuktam anyám barátmője előtt: ugye addig, ameddig anyám meg nem találta, rejtrgettem a fejhallgatót. Utána kezdtem el használni. Egyszer kint hagytam az asztalon, jött anyám barátnője, és meglátta. Mondta, hogy az a lányáé. Mondtam, hogy nem. Erre mondta, hog z ő lányának most tűnt el a fejese, és az az övé.
Rendszeresen loptam krétát az iskolából, az úgynevezett pecuból (az osztályteremből nyílt egy kis helység, ott tartottuk a labdákat, stb. Amikor jöttem hazafelé, akkor az egyik ház barna kapujára ráírtam valami trágár szöveget. Másnap jöttem hazafele az iskolából, a trágár szöveg le lett törölve. Megint felírtam valami hasonló szöveget. Utána egy hétig beteg voltam, nem mentem iskolába. Megyek haza, erre látom, hogy megint le van törölve. Épp készültem volna felírni valamit, amikor megláttam a kamerát (azelőtt nem volt ott). Hazáig futottam, sírva. Másnap kerülő úton mentem iskolába, és hetekig rettegtem, hogy mikor fognak jönni a rendőrök, meg hogy mit mondjak anyáméknak. Szerencsére nem jelentett fel a csávó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!