Mi lenne a helyes cselekedet? (Kicsit hosszú lesz, bocsi)
19 Éves lány vagyok, van egy 5 éves kislányom, akit én nevelek egyedül. Most próbálom újra rendezni az életünket, mert kicsit elsiklott, de elvenni senki nem akarja ôt tôlem, sôt... Támogatnak, dicsérnek, hogy mellette leérettségiztem meg hogy ilyen fiatalon milyen jól nevelt kislányom van, jó, közeli a kapcsolatunk.
Viszont tegnap csináltam egy tesztet, ami pozitív lett. És nem tudom, mihez kezdjek, tanácstalan vagyok. Persze orvoshoz kell menni, de ... én nem akarom megölni, mert mégiscsal egy kisbaba. ... Magzat, tökmindegy hogyan nevezzük. Elsô dolgaim közt szerepelt az apának szólni. Ô azt mondta, hogy ha 100%, hogy az ôvé, akkor megdumáljuk mi legyen, de ô szeret, rendbe kéne hoznunk a dolgot, velem akar lenni. Amúgy ô 30 éves és nemrég az sem érdekelte, mi van velünk, csak ráhagyta a szüleire, hogy kiraktak. Mihez kéne kezdjek? Ne leszóljatok, hanem tanácsot légyszi... :/
Elvetetni a gyereket. Az apa ezek szerint nem akar apja lenni a gyereknek. Miért kell bizonyítanod és hogyan, hogy 100 %-ig ő az apa? Miért hagyta szó nélkül, hogy a szülei kiraktak? Ilyen emberre nem lehet számítani.
Te nem fogsz tudni eltartani egyedül még egyet. Munkát sem találsz két pici gyerekkel.
Becsülendő hogy ilyen fiatalon szépen neveled a gyereked!!! Jó olvasni.
Ha nincs rendben a kapcsolatotok, inkább ne szüld meg a kisbabád... Egyedülálló anyaként két gyereket nevelni... Gondolom te sem szeretnéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!