Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi lenne a helyes cselekedet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lenne a helyes cselekedet ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Van ugye egy íratlan szabály, hogy barátnő kiszemeltjével és exével nem kavarunk. Mi abban az esetben a teendő ha az adott lány nem éppen barátnőm csak egy jó ismerősöm, és mielőtt a fiúval megismerkedtünk és elkezdett volna alakulni a dolog egyikünk sem tudott a csaj érzéseiről. Mindenki engem tart qrvanak, pedig ha tudtam volna biztos, hogy nem megyek bele, de közben már sikerült beleszeretnem. Mit kéne tennem? 20/L
2013. okt. 29. 16:44
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem beszélj a lánnyal, mondd meg, hogy nem neki akartál keresztbe tenni, csak egyszerűen így jött ki, nem tudtál az érzéseiről, nem volt célod hogy a lelkébe gázolj.

Ha a fiú már téged szeret, akkor ez ellen úgysem tehet semmit, ez nem udvariasság kérdése hogy most akkor átengeded neki vagy sem.

2013. okt. 29. 16:51
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem tartozol magyarázattal senkinek,pláne egy ilyen helyzetben.Az érzéseknek nem lehet parancsolni,ebben az esetben meg nem is kell.
2013. okt. 29. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!