Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi lenne a helyes cselekedet?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lenne a helyes cselekedet? Szakítanom kéne vele, talán? .

Figyelt kérdés

Már három hónapja együtt vagyunk a barátommal, és mostmár egyre jobban elkezdtem megismerni.

Úgyérzem, hogy én neki csak egy Barbie baba vagyok. Gyakran közbe vág abba, amit mondok, nem hagyja, hogy végig mondjam. Úgy érzem, hogy nem is érdekli ôt én ki vagyok, hogy vagyok. Ha én esetleg oda jutok, hogy kérdezhetek tôle valamit, akkor válaszol, de utána bele kezd egy másik dologba, amit nekem végig kell hallgatnom, mert ha nem, úgyis belekezd többször is! Miután megkérdezi a véleményem, és én válaszolok, ô rögtön kritizálja azt, majd reflexszerûen azt mondja "Csak vicceltem, bébi."

Valamint erôszakos velem.. (ha ezt annak lehet nevezni) Amikor filmet nézünk, vagy akármi olyasmit csinálunk, amiben nem sétálunk vagy állunk. Ô elkezdi a combomat és a mellemet simogatni, majd elkezd levetkôztetni. (Persze mikor nem publikusan vagyunk) Én mondom neki, hogy én ezt nem szeretném, kérlek folytassuk, amit abban az esetben csinálunk. Erre ô elkezd könyörögni. Én újra elismétlem, hogy de én nem szeretném, kérlek fejezd be. Ô bocsánatot kér majd elmondja megint, hogy csak viccelt. 30 mp múlva újra elkezdi, elismétli 4-szer 5-ször.

Már beszéltem vele. Akkor nagyon elgondolkozott azon, hogy mit is mûvelt, ôszintén bocsánatot is kért, majd elmondta, hogy ô nagyon szeret engem, és valószínûleg ez azért van, mert mikor elhunyt az édesapja sok mindent elveszített, abból aki volt.

Én ezt meg is értettem, de nem mondott semmit arról, hogy akkor megpróbálja megváltoztatni, vagy ilyesmi...

Miután kicsit rávezettem, utána leesett neki, hogy ide szerettem volna kilyukadni. És megígérte, hogy megpróbálja megváltoztatni.

Azóta sem változott semmi...

Most, akkor mit tegyek? Szakítsak vele vagy megint próbáljak beszélni a fejével??

Bocsi, hogy ilyen novellát írtam...

Elôre is köszi a válaszokat! :)

2013. ápr. 21. 02:36
 1/10 anonim ***** válasza:
Beszélj mégegyszer vele,de mondd meg neki,hogy ez az utolsó esélye és eszerint is csináld.
2013. ápr. 21. 02:39
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sajánlom hogy meghalt az apja és most engem lehet sokan le fognak köpni de:

Szerintem egy párkapcsoaltban nincs szánalmasabb kifogás annál, mint amikro valamelyik fél az elhunyt rokonával takarozik. Ha annyira de annyira kötödött az apjához, akkor pontosan befordulónak kellene lennie antiszociálisnak, de ehhez képest ott csöcsörészik téged be nem áll a szája, kommunikál.

Ne haragudj de szeritnem konkrétan hülyére vesz. ismtélem sajánlom ,hogy meghalt az apja, de értelems ember nem kovácsol ebből elönyt magának...

2013. ápr. 21. 02:43
 3/10 anonim ***** válasza:
44%

Meghalt az apja, es ezert fogdos, nem hallgat meg teged, csak magaval van elfoglalva?

Feneket!

Ez egy szemet!

Kidobnam mint macskat sz@rni!

32 N

2013. ápr. 21. 02:54
 4/10 anonim ***** válasza:
83%

ez a másik szavába belevágás nekem is hibám volt,kb 10 évvel ezelőttig,azóta ha csinálom néha,akkor direkt csinálom tudatosan.

ezt tisztázd vele határozottan,hogy illetlenség és sértő számodra.

a dugásos dolgot meg nem vágom.

3 hónapja vagytok együtt,most vannak a mézeshetek.

teljesen természetes,hogy nem tud betelni veled.

ebből a szempontból te vagy a fura inkább.

2013. ápr. 21. 03:01
 5/10 anonim ***** válasza:
Kicsit önző, forrófejű pasit fogtál ki. Biztosan vannak más tulajdonságai is, igy nehezebb ítéletet mondanunk. Az a tény, viszont, hogy komolyan foglalkozol a szakítással arra utal, hogy csak a határozottságod hiánya miatt vagytok még együtt. Így viszont szerintem nem érdemes.
2013. ápr. 21. 03:12
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm válaszaitokat, igen hasznosak voltak. :)

És igen, bizonytalanságom miatt vagyunk még együtt. Persze vannak jó tulajdonságai is, de ezek nagyon bökik az orrom..

2013. ápr. 21. 03:30
 7/10 anonim ***** válasza:

Túl sok kapcsolat megy tönkre, mert meg sem próbálják a triviális dolgokat megoldani. Mi már ennyi miatt sokszor szakíthattunk volna. De 1 év után, teljesen kiforrott a kapcsolat és megvan az összhang. Ha amúgy rendes veled, és csak ez zavar akkor azt idővel lehet korrigálni. Az meg nehogy már zavarjon, hogy beindul rád. Majd ha társaságban is ezt csinálja zavarjon.

Illetve kénytelen voltam nem elmenni a barbi szó mellett. Mert sokan úgy öltözködnek mint egy barbi, műköröm, festett haj, kihívó plázába jellemző ruhák stb, hát az ilyen embereket sajnos nehéz első blikkre komolyan venni. Hiába vannak köztük is okos és normális ember, elsőre nehéz ezt gondolnom. Pasid lehet 3 hónap alatt nem ismert meg, és még mindig csak a külsőd miatt van veled, amit a folyamatos nyomulás is indikálhat. Most nem akartalak téged kritizálni, mert nem ismerlek, de ez is meglehet.

2013. ápr. 21. 07:39
 8/10 anonim ***** válasza:

Beszélj vele még egyszer, hozd fel neki, hogy szeretnéd, ha komolyan venne, stb... Ha nem változik meg, akkor szakíts vele, ha neked ez a helyzet nem megfelelő. Egy kapcsolatban fontos a kölcsönös kommunikáció, amikor mindketten meghallgatjuk a másikat, és nem szabadna valakinek ennyire dominálni. Néha én is úgy érzem, hogy nem figyel rám a párom, szerencsére évente kétszer, ha előfordul, de nap mint nap nem tudnám elviselni a dolgot.

25/N

2013. ápr. 21. 07:56
 9/10 anonim ***** válasza:

az a bajod, hogy beindul rád?

inkább örülnél neki...

2013. ápr. 21. 09:34
 10/10 A kérdező kommentje:

#7 Nem, nem öltözködöm kihívóan. Attól én fényévekre vagyok. Nincs is mûkörmöm, a hajam is természetes.

De miután összejöttünk sokan azt hitték, hogy ô hazudik, és odajöttek hozzám, hogy megkérdezzék, "ez igaz amit hallottam?".

(Ugyanis barátom egy kicsit duci, nem egy adonisz.) De mindezek engem nem érdekelnek, míg jó (lenne) hozzám.

#9 Persze, hogy nem találom bajnak. Én is nagyon sokszor viszonoztam ezt. De, amikor már nem lehet emiatt még beszélni sem, mert csak ez hajtja.

Amikor beszéltem vele, az két és fél hete történt.

2013. ápr. 21. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!