Ingyen tápszert adni gáz?
Figyelt kérdés
Van 2 doboz, 2.4 kg Milumil tápszerem, bontatlan, szavatos. Feltettem ingyen a csoportokba helyi, 10e+ember, hogy elvihető, senkinek nem kellett egy hónap alatt sem. Ott tartok , hogy akkor kidobom , ez van. Szerintetek gáz, félnek elfogadni vagy miért nem kell senkinek?2021. nov. 29. 16:46
1/9 anonim válasza:
Szerintem cikinek erzik. En elfogadnam ha olyan (nincs tápszeres babam). Esetleg add be korhazba, védőnőhoz ott biztosan lesz aki szívesen fogadja.
2/9 anonim válasza:
Szerintem is cikinek érzik elfogadni.
Add oda a védőnőnek. Ő tudni fogja, hogy kinek van rá szüksége. Én is mindent neki adok oda, amit már nem használunk.
3/9 anonim válasza:
Szerintem nem gàz. A környèkünkön kb. mindent elkapkodnak a baba-mamàs ingyenes/cserèlős csoportban.
Ha csak ,,sima" ingyenes csoport, akkor lehet, hogy nem talàltad meg a cèlcsoportot.
4/9 anonim válasza:
Szerintem nem gáz. Én is raktam fel anno (mikor próbálgattuk a tápszereket) bontatlan dobozt, fél nap alatt elvitték.
5/9 anonim válasza:
Van kifejezetten olyan csoport, ahol tápszereket is adnak-vesznek, ott nagyon gyakori az ingyenes tápszer (valami bébiétel, tápszer, pelenka adok-veszek a csoport neve, nem tudom pontosan)
Azt ajánlom a szivesseg.net oldalon hirdesd, ott biztosan gazdára fog találni!
6/9 anonim válasza:
Szerintem sem gáz, de nem mindenki gondolja így. Amúgy érdekes, hogy senki nem kérte. Én több olyan csoportban is benne vagyok, ahol ilyen felajánlásokat lehet tenni, és szinte mindent visznek.
7/9 anonim válasza:
Én elfogadnám. Nálunk a csoportba tesznek fel és gazdára is talál. Eddig olyat nem tettek fel, amit mi használunk.
Én nem érzem cikinek.
8/9 anonim válasza:
Én is jártam így.Hihetetlen ennyi csóró van de senkinek nem kellett.Hogy miért?Mert még arra is lusta h.érte jöjjön.
9/9 anonim válasza:
Kérdezd meg a védőnőt, vagy rakd fel 500Ft/db-ért. Nálunk az baba-mama csoportban az egyik anyuka felrakott tápszert ingyen, senki nem rabolt rá. Egy hónap múlva felrakta pár száz forintért és vagy 3-an ugrottak érte.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!