Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Hogy próbáltok meg...

Anyukák! Hogy próbáltok meg nők maradni?

Figyelt kérdés
2021. nov. 5. 19:40
1 2 3
 21/22 Derjaderja ***** válasza:
8%

De hát akkor mégsem értelmezhetetlen, ha egyszer érted.

A legtöbben néha inkább, néha kevésbé érezzük magunkat nőnek. Pl izzadtan kócosan büdösen (mondjuk sport után) vagy takarítas után a zuhiba menet kevésbé, onnan kijőve magunkat megszépítve inkább.

Mindenkinek más számít inkabb, en pl ritkán sminkelek, de mindig haaználok parfümöt, több napszakban, egyedül otthon is. Gyakran teszek fülbevalót egyedül otthon is.

Masnak a cipő vagy a ruha vagy a haj fontosabb.

Meg van egy lelki rész pl egy szép vinyásza jógaórán egy szep gatyóban, amikor jól megy és a mozgásunk kecses és kint ragyog a nap a faágakra stb.

A legtöbb ember tudja magában fokozni a nő voltából fakadó örömöt vagy a nő volta megélelesét.

Az anyaság egy részben szintén nőies, de az esztetikus/erotikus rész gyorsan hanyatlik, ha nem figyelünk rá szerintem. Meg az a lelki rész is.

2021. nov. 8. 20:39
 22/22 anonim ***** válasza:
75%
Mint mondtam, a kérdést értem, de magamra vonatkoztatva nem tudom értelmezni. Egyébként is elég károsnak tartom ezt a narratívát, mert nagyon durva szorongásokat tud okozni az arra hajlamosabbaknál, de mondom, nekem ez ráadásul pont olyan értelmetlen, mintha azt kérdezné valaki, hogy hogyan próbálok nullás vércsoportú maradni. Hát az vagyok, pont.
2021. nov. 9. 12:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!