Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyukák ti hogyan próbáltok...

Anyukák ti hogyan próbáltok egy kis plusz pénzt csinálni?

Figyelt kérdés
minél több ötletet,praktikát várok mégis,hogy lehetne havi "10.000-20.000ft-ot szaporítani"

2012. ápr. 24. 20:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
87%
Szia! Ez nehéz kérdés. :( Én pl. Kisfiam kinőtt ruhái adogatom el Teszvesz/Vaterán. Igaz nagyon keveset keresek vele, de több, mint a semmi. Nekem is jó lenne plusz pénzhez jutni, mert sajnos nem dolgozom, csak a férjem hoz haza némi kis keresetet. Én is várom az ötleteket, mert engem is érdekelne...
2012. ápr. 24. 20:55
 2/11 A kérdező kommentje:
hat ez a megoldás,egyenlőre várat magára mivel most jön a kis tesó
2012. ápr. 24. 20:58
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

fordítok, és levelezőverseny-feladatlapokat javítok bérbe. Próbáltam a gépelést is, de az még rosszabbul fizet, úgyhogy inkább nem vesződöm vele.

Barátnőknek/ismerősöknek festek ki gyerekszobát egyedi igény szerint (egyiküknek szinte kompletten az egész lakást én "lakberendeztem", illetve egyedi ajtódíszeket, asztali és ablakdekorációkat is szoktam gyártani, karácsony környékén meg sok horgolt angyalkát adok el, márciusban meg horgol kokárdát. Diót is szoktam törni és a belet némi haszonnal cukrászdáknak adom el viszonylag nagyobb tételben. Mindig ki kell találnom valamit, mert nagyon foghíjas a családi kasszánk :S

2012. ápr. 24. 21:07
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Internetes közvélemény kutatásokban veszek részt, itthon szórólapot hordok, eljárok két helyre takarítani. Havonta 40-50ezer, + kb. 3 havonta 60ezer a netes kutatás.
2012. ápr. 24. 21:50
 5/11 anonim ***** válasza:
48%

33 e ft havonta szerkesztés egy hetilapnak

most egy helyhatósági választásban vagyok az egyik kampánystáb tagja. Adnának pénzt is érte, de visszautasítottam, mert inkább bevágódni akarok helyi pártpolitikai szinten.

2012. ápr. 24. 21:53
 6/11 anonim ***** válasza:

Én is csak a 4 gyerekem kinött ruháit játékait árusítom a tesz-veszen,vaterán,jófogásom és a babaszobán.

Még ez is jól jön,mert így se jönnénk ki anyagilag.Csak a férjem dolgozik én már 15 éve gyesen vagyok.De egyenlőre még részmunkaidős állás sincs kilátásba.

Pedig anyagilag jó lenne.Nem kapkodnak értem 4 gyerekkel.

Ha találsz valami részmunkaidős állást,abból lesz pénz!

2012. ápr. 25. 07:50
 7/11 anonim ***** válasza:
Én még csak tervezgetem a munkába állást gyerek mellett. Terveim szerint gyógymasszőrködni fogok. Tanultam Reikit, reflexológiát (talpmasszázst), és most kinéztem még a hátmasszázs egy-két fajtáját is, ami nagyon tetszik nekem. Első körben a tanfolyam összegét kell összespórolnom, aztán tanulnom kell, de a végén dolgozhatok. Megéri a befektetett energia, mert így a fiammal lehetek, amikor szüksége van rám. Annyit dolgozok, amennyit bírok a család mellett, és még szeretem is csinálni. Nálam ennyi.
2012. ápr. 25. 09:04
 8/11 anonim ***** válasza:
Én dolgozom, de még így is nehezen jövünk ki két jövedelemből. Így én is adok el ruhákat a vaterán, meg börzékre járok.
2012. ápr. 25. 10:21
 9/11 Nagy-Rátonyi Rita válasza:

Én gyes mellett ( 2 kislányom van) oriflame-ezek,és készségfejlesztő játékokat értékesítek.Baba holmikat adok el( börzéken).Kreatív dolgokat készítek,készíttetek,most pl anyák napjára tulipánokat.Egy időben a nagymamámnak segítettem csigatésztát csinálni....stb,stb,stb....

Rengeteg ötlet van még.... :)

2012. ápr. 25. 12:37
 10/11 anonim ***** válasza:

Az oriflamet hol értékesíted?

Házalsz?Vagy már megvan a köröd?Én az Avonba vagyok benne,de házalni nem szeretnék nem vagyok az a fajta.

Ötletek engem is érdekelnek.

2012. ápr. 25. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!