5 éves kislánynak milyen frizurát tudnék még csinálni?
Sok fajtát csináltam már, de kifogytam az ötletekből, esetleg képet ha tudnátok küldeni mintának?
Ha kell, tudok linkelni képeket a már készített frizukról, hátha más is tud ötletet meríteni... :-)
(Válla alá ér már a haja)
Copfokból már majdnem mindent kihoztam, csak hajráfot inkább nem, mert oviban jó, ha inkább össze van kötve a haja :-)
Fonásokat én is tanulgatok, de csak a normál megy, pedig nagyon szépeket is láttam, majd próbálkozok még :-)
Én egy különlegeset tudok ezen kívül. Ami az én lányomnak nagyon jól áll. Sajnos kép nincs, de azért megpróbálom leírni.
Hátul csinálsz a kupájához egy copfot az egész hajából, kicsit lejett húzod a gumi, hogy fölött a haját kettéválasztva át tudd húzni a copfot, olyan mint egy kis konty. Ezt úgy is lehet variálni, hogy csak felét kötöd fel a feje tetejére és azt húzod át, és vagy úgy hagyod, vagy a maradékot egy másik gumival összekötöd, vagy azt meg befonod.
Az ovónéni csinálta múltkor a lányomnak, hogy két kis tincset oldal befont, és hátul összecopfozta a többi hajával, ez is aranyos. Meg úgy is ha a két fonatot összeraköd hátul.
Mi még nagyon szeretjük a azokat pici csatokat mindenféle színben, legalább 7 vagy 9 kell és tincseket kell a fején besodorni és becsatozni (remélem érthető).
Nem besodorni, hanem megcsavarni.
Egyébként az én lányom haja már majdnem a derekáig ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!