2éves kislánynak húsvétra mit?
Figyelt kérdés
Nem tudom mit vegyük húsvétra a lányunknak, nagyot is szeretnék, de nem is tízezrekért..tudtok segíteni?2012. márc. 13. 14:33
1/7 anonim válasza:
Én láttam az egyik Angol turiban kb 1méteres plüss nyulat,egy 1000-es volt. Nagy is,olcsó is,és húsvéti is!
Egyébként minek kel húsvétra ajándékot venni??? A csokinyuszi,meg tojás az persze más......
2/7 anonim válasza:
nálunk tavaly húsvét előtt derült ki hogy katica lesz a jele és a vaterán vettem neki egy használt katicás kétkerekű bicajt pótkerékkel egész évben imádta idén már kerék nélkül akart rajta tanulni még nem sok sikerrel, de mindenesetre az ajándék bejött
3/7 anonim válasza:
Homokozó készlet, műanyag fűnyíró (ha van kert), lábbal hajtós kismotor. Nálunk ezek beváltak, és egykoron a "nyuszi hozta". :-)
4/7 anonim válasza:
husvetra miert is kell ajandek?ez valami uj divat vagy en vagyok lemaradva????
5/7 A kérdező kommentje:
Én világéletemben kaptam mindenkitől, ahogy a lányunk is tavaly.
2012. márc. 14. 16:07
6/7 anonim válasza:
Húsvétra mi csokinyulat,bárányt,tojást stb kaptunk,esetleg pénzt.....játékot soha!
7/7 A kérdező kommentje:
Én mindig. De már meg is találtam a megfelelőt, nem is drága, nem is kicsi, és aranyos:)
2012. márc. 15. 07:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!