Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit szoktatok ilyenkor du. ,...

Mit szoktatok ilyenkor du. , esténként csinálni, miután hazaértek gyermeketekkel? Kinél hogy telik az idő?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 23. 16:58
 1/5 anonim ***** válasza:
mindjárt indulunk játszóra,csak uzsizott előtte :)
2012. ápr. 23. 17:13
 2/5 anonim ***** válasza:

Ovi után még mentünk játszótérre, most már itthon, mert csöpög az eső.

Én kajálok és netezek, a gyerekek pedig játszanak magukban.

1,5 és 3 évesek.

Várjuk haza apát.

2012. ápr. 23. 17:24
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Elsőnek:ti ilyenkor mentek még csak a játszóra?

Én munkából hazajövet szoktam "összeszedni őket",pont útba esik a bölcsi meg az ovi.Ha jó az idő mi is szoktunk maradni kicsit a játszótéren,de legkésőbb fél6-ra szeretek itthon lenni,mert aztán 18:-18:15 körül vacsi,aztán utána sorban fürcsi és 20:00-kor már ágyban a helyük a lurkóknak,másnap korán kell kelni.Amikor hazaérünk,ők még játszanak a szobájukban,ha igénylik a meleg vacsit,azt megsütöm,vagy főzőm-gyors kajákat szoktam pl. hasábburgonya vagy virsli vagy bundás kenyér stb.-,ha hideget eszünk,azt csak előveszem és elkészitem.

2012. ápr. 23. 17:52
 4/5 anonim ***** válasza:

1.vagyok,igen mivel én itthon vagyok táppénzen gyereket csak akkor hozza haza a férjem az ő munkája után.

Tragédia! De komolyan!

2012. ápr. 23. 18:26
 5/5 anonim ***** válasza:
Lányom dèlig van bölcsiben. Itthon eszik ha nem lakott jól, én is megebédelek, beágyazok, és alszunk 14-17 . Utánna uzsonna, majd 6-7 játszótér, oda jön a férjem, együtt megyünk haza. 8- körül vacsi, majd fürdés, 9-10 között elalszik. Közben itthon játszunk, vagy ha szeretne mesèt néz.
2012. ápr. 23. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!