Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Hogy próbáltok meg...

Anyukák! Hogy próbáltok meg nők maradni?

Figyelt kérdés
2021. nov. 5. 19:40
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
58%
Mi az, hogy próbálni? Hát nő vagyok, nem kell próbálkozom. Terhesseg, gyerek, munka stb nem változtat ezen. A szép, csinos ruha, smink, ekszer, illat, házimunka, sütés főzés, kedvesség, odaadás és a szexmániám, szerepjatekok, fehérneműk hozzám tartoznak. Nem heti 1x..nem akkor ha megyek valahova. Én, én vagyok. Mindig.
2021. nov. 5. 21:16
 12/22 anonim ***** válasza:
50%
Jé mindenki le van pontozva szokás szerint,aki normális,igényes nő maradt 😅
2021. nov. 5. 21:26
 13/22 anonim ***** válasza:
69%
Eddig is nő voltam, és nem tapasztalom magamon, hogy kezdenék férfivé alakulni. Cicamica sosem voltam, de pont annyira nő vagyok jobb passzban is, meg rosszabb napokon is. Nem vesztem el a nemem attól, hogy éppen nem vagyok kisminkelve, vagy nincs megcsinálva a hajam.
2021. nov. 5. 22:03
 14/22 anonim ***** válasza:
82%

9

Akkor én épp 4 éve nem vagyok nő?

( több gyerek egymás utàn)

NŐ vagyok

Így nem gondolom higy a szokásoson kívüo tennem kell.

Mindig is nőies nő voltam, vagyok.

Plusz 20 kg-mal is jól nèztem ki. Mmint csinosab, nőiesen

Kisugárzással

A vonások más kérdés.. nem vagyok egy modell, de nem panaszkodom.

Most nem azért mert “nő” akarok lenni, de lefogytam, amiért sokat dolgoztam, hogy a szoptatas kárára se menjen.

Figyelek a hajamra, ruhámra sminkre ( nálam alap, de nek ezen múlik)

Tornàzok minden nap.

Nem ettől vagyok nő, de ezektől fitt

2021. nov. 5. 22:41
 15/22 anonim ***** válasza:
37%

Hát de nyilván mindenki nő, a kérdés inkább arról szólt, mitől érezzük nőnek magunkat.

A szoptatás - én 3 éve csinálom, egy éve ráadasul 2 gyerekkel, mert a nagy nem tudja elengedni a dolgot.

Nekem az első hónapokban romi meg intim, amikor meg az egekben a hormonok és libidó meg nőiesség zéró. Utána már azért mérsékelten komfortos,.az ilyen szèp éjjelek után mint a mostani pedig kifejezetten nem dominál a nőiesség érzése az önképemben.

Biztos van, aki ezt nem így éli meg és jól bírja az ilyen mellen csüngő időszakokat (fogzás, mozgásfejlődés stb), én meg nőiesség szempontból biztos rosszul bírom.

Testsúly dettó, tudom, hogy molett nő is öltözhet igènyesen, gyakran látok csini molett nőt, de magamat kórosan túlsúlyosan nem láttam annak, és abszolút a fogyás hozta el most a megváltást (amúgy orvosi indokkal kezdtem).

Szóval nem, 32-es BMI-vel én nem definiáltam erotikus vagy esztétikus értelemben nőnek magam. És ez szerintem még sokakat érint, csak szeretjüj tagadni.

2021. nov. 6. 06:32
 16/22 A kérdező kommentje:

Derjaderja

Én is így gondolom. Én se érzem magam csöpögő mellekkel és tejszaggal nőnek magam.

2021. nov. 6. 09:23
 17/22 anonim ***** válasza:
62%
Ugy, mint szules elott 🙈 meg a sulyom is visszaalt,csak a hasamon van felesleg,azon sopankodok olykor :) Ugyanugy hajat festek, gellak, smink, probalok igenyes es csinos lenni. Nem valtozott semmi, kiveve, hogy a cicim kisebb lett, s a formaja is mas lett,sajna, de azzal nem tudok mit kezdeni, elfogadtam.
2021. nov. 6. 16:13
 18/22 anonim ***** válasza:
60%
Lapozzunk már a faroknövesztésról és társairól, tultoltátok. A lényeg szerintem, hogy igényesek maradjunk és ápoltak. Pl. jó frizura, hajmosás, ápolt körmök, szőrtelenites. Igényes ruha, nem kinyult, foltos stb.
2021. nov. 6. 16:52
 19/22 anonim ***** válasza:
68%
Most komolyan ennyire nem értitek vagy jól esik kötözködni? Nyilván az elején elsősorban anya az ember , a többi sajnos háttérbe szorul általában.
2021. nov. 8. 15:39
 20/22 anonim ***** válasza:
39%
De, értem, hogy mire gondolt a kérdező, de attól még nekem ez a "próbál nő maradni" értelmezhetetlen. Nekem az, hogy nő vagyok, nem jelenti azt, hogy ilyen vagy olyan külső vagy belső tulajdonsagokkal kell rendelkezem, csak egy tény, mint mondjuk a vércsoportom.
2021. nov. 8. 20:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!