Sose voltam "nőies", így nem nehéz. Mindig is tomboy voltam, így szeret a férjem szerencsére.
2021. nov. 5. 19:45
2/22 anonim válasza:
Nem kell próbálnom, nő vagyok, annak érzem magam és jön magától, hogy mikre van igényem magammal szemben, ennek eleget is teszek. Rég rossz, ha az embernek próbálkoznia kell szerintem.
2021. nov. 5. 19:47
3/22 anonim válasza:
Nem hagyom hogy zsíros legyen a hajam, es szoros ott ahol nem kellene annak lennie. Nem hordok kinyuvadt ruhakat otthon sem, persze nem is vagyok kioltozve.
A szemoldokom tetoválva van, igy azzal nem kell foglalkozni.
A szempillammal úgyszintén mert építtetett (teljesen természetes hatasu, nem 8D seprű) azzal napi 1 percet foglalkozok mig megfesulom. Es kb ennyi a titok.
2021. nov. 5. 19:50
4/22 anonim válasza:
Nem növesztek tököt. Eddig egész jól megy. :)
2021. nov. 5. 19:53
5/22 anonim válasza:
Havonta járok fodrászhoz festetni a hajam, 3 hetente csinálom a körmöm. A ruhatáram rendszeresen frissítem. A szemöldököm, szám tetoválva van, így csak kenek fel szempillaspirált, és kész egy alap smink.
Sajnos az utóbbi időben híztam 5 kg-t, így most azon dolgozom,hogy ezt ledolgozzam.
2021. nov. 5. 19:58
6/22 anonim válasza:
Mondjuk úgy hogy nem gondolkozom ilyen hulyesegeken. Elem az életem. Ahogy eddig. Csak van egy gyerekem mellette. Sem jobban sem kevéssé nem kell nőnek lenni mint gyerek előtt.
2021. nov. 5. 20:10
7/22 anonim válasza:
Nem próbálok,az vagyok,voltam,leszek. Ösztönből jön,nincs benne semmi nehéz. Vagy mire gondolsz?
2021. nov. 5. 20:24
8/22 Derjaderja válasza:
Hát én fogytam most 18 kilót a másfél évvel ezelőtti teherbeeséshez képest, vágattam egy vagány rövid frizut, amit szeretek.
Tornázok online és most online latin táncot talaltam, a kisfiam imadja, persze nem tudok minden lepést csinàlni.
Elvileg így jobb csaj lettem, de igazából baromira mindegy, mert kb össze sem futunk egy átlag héten egy helyiségben a párommal, mással meg nem talslkozom.
2021. nov. 5. 20:28
9/22 Derjaderja válasza:
Másrészt amíg szoptat az ember, addig nem nő szerintem, az nekem annyira undi.
2021. nov. 5. 20:30
10/22 anonim válasza:
Kevés olyanról tudok, aki szülés után férfivá változott volna, és nekem sem kellett különösebben próbálkoznom, hogy ne így legyen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!