Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A nőktől miért várják el,...

A nőktől miért várják el, hogy nevelje a párja gyerekeit, ha a férfiaknál nincs ilyen?

Figyelt kérdés

Itteni-facebookos régi-nem olyan régi kérdésekben mindig megy az olyan nők savazása, akik kisgyerekes férfiba szerettek bele, hogy "ha kell a phasz, akkor kelljen a gyereke is", és hogyha le meri írni, hogy elege van abból, hogy minden egy számára idegen (nem saját) gyerekről szól, akkor el van hordva mindennek.

De a férfiaknál miért nincs ilyen? Ott mindig le van minden tudva annyival, hogy "a gyereknek van apja".

De ha a mostoha nő, akkor "ő is anyja a gyereknek".

2021. okt. 26. 18:54
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Minden nő, aki más exférjével kezd, az ribizli.

Gratulálok, #10! Nagyon okos vagy.

2021. okt. 27. 22:24
 12/13 anonim ***** válasza:

Kérdező!

A 10. Nekem válaszolt, konkrétan erre a mondatra: "Ha a partner nem nevelheti, mert "hogy képzeli az a büdös ribizli, hohy az én gyerekemet nevelni akarja, hat köze nincs hozza" ugye, akkor ne legye ek elvárások se fele."

A környezetemben meg itt a a kérdések alapján is ez a vélemény. Az exférj partnere az csak ribizli lehet és azon kívül, hogy ellátja a gyereket, semmit nem tehet, semmiért nem szólhat. Nagyon kevesen vannak, akik normálisan kezelik a helyzetet.

2021. okt. 28. 06:24
 13/13 anonim ***** válasza:
Azért én több olyat is ismerek ahol az exfeleség nagyobb ribizli,mint bármelyik új barátnő vagy feleség
2021. okt. 28. 07:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!