Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kismamáknál a hasak nagyságána...

Kismamáknál a hasak nagyságának összehasonlítása olyan, mint férfiaknál a péniszméregetés?

Figyelt kérdés

37 hetes vagyok, vékony, magas, néhány nő szánakozva sziszegte nekem, hogy nincs is hasam, biztosan terhes vagyok? Normál méretű, de valóban nem hordó a pocakom, amit egyáltalán nem bánok, nem fordult ki a köldököm, nincs striám, gond nélkül alszom szinte hason, csak nem értem, miért kell a bántás.

Tudom, hogy vannak akiket azzal szekálnak, hogy biztosan ikerterhes, olyan hatalmas, miért kell?

2020. máj. 20. 08:59
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
73%
Ez komoly kérdés kismamaként? Ne már...
2020. máj. 20. 09:04
 2/16 A kérdező kommentje:
Igen komoly, mert rosszul esik, mintha nem fejlődne rendesen a gyerekem.
2020. máj. 20. 09:07
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el, az sem jobb, amikor óriási hasa van egy kismamának. Sokan irigykednek azokra, akiknek kisebb marad. Ha a doki mindent rendben lát, akkor ne foglalkozz senki mással!
2020. máj. 20. 09:13
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanmar, szerintem inkabb szerencse ha vki ilyen, sokkal tobb elonye van, miert nem tudod ezekkel nyugtatni magad? Tojj masok velemenyere. Nem lesz se striad, se kotenyhasad, ez pozitiv.
2020. máj. 20. 09:14
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Mért lenne baj, ha nincs hatalmas pocakod?

Én most fiút várok. Már akkora hasam van, mint a lányomnál volt 7 hónaposan. És csak most töltöttem az 5 hónapot.

Engem inkább az iritál, ha valaki megakarja érinteni a pocakomat. Nem tudom miért...

2020. máj. 20. 09:16
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Kb.

Engem mindig azzal maceráltak, hogy nagyon nagy a hasam, biztos ikrek lesznek.

2020. máj. 20. 09:21
 7/16 A kérdező kommentje:
Biztos a hormonok miatt, de tényleg nagyon nehezen viselem, hogy folyamatosan beszólogatnak és álaggadalmaskodnak.
2020. máj. 20. 09:24
 8/16 anonim ***** válasza:
75%

Megértelek.

Nézd, vannak emberek, akik annyira unatkoznak vagy rosszul érzik magukat az életükben, esetleg az az életük csúcsteljesítménye, hogy teherbe estek, és azáltal fényesítgetik az önképüket, hogy másoknak megmondják, ők milyen bénák. Az álaggodalmaskodás ugyanez, csak kompetenciát szeretne megélni, mert másban nem tud. Ezeket az embereket inkább sajnálni vagy/és kiröhögni érdemes.

2020. máj. 20. 09:38
 9/16 anonim ***** válasza:
83%
Szívesen cseréltem volna veled. Szerinted pién, ha a cipódet se tudod felhúzni? Intim területet tükörből se látod és alig ér odáig a karod? Inkább örülj neki, mint hogy ilyen hülyeségen kattogj!
2020. máj. 20. 10:13
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy ez verseny, de akkor azt egyértelműen a kicsi pocak nyeri. Nekem is icipici pocakom volt és nulla gondom kb az utolsó hónapig 🤷🏼‍♀️ Az meg hogy ki gondolta, hogy 9 hónapos terhesen csak 6 vagyok, nem érdekel. A kórházban a szobatársaim is mondtak, hogy látták az ablakból ahogy érkezünk a férjemmel, de nem gondoltak, hogy szülni jövünk.
2020. máj. 20. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!