Kismamáknál a hasak nagyságának összehasonlítása olyan, mint férfiaknál a péniszméregetés?
37 hetes vagyok, vékony, magas, néhány nő szánakozva sziszegte nekem, hogy nincs is hasam, biztosan terhes vagyok? Normál méretű, de valóban nem hordó a pocakom, amit egyáltalán nem bánok, nem fordult ki a köldököm, nincs striám, gond nélkül alszom szinte hason, csak nem értem, miért kell a bántás.
Tudom, hogy vannak akiket azzal szekálnak, hogy biztosan ikerterhes, olyan hatalmas, miért kell?
En is pici hasu voltam, es ugyanezzel szembesültem, es bennem is rossz érzést keltett, mintha arra celoznanak, hogy rosszul fejlődik a baba stb... Szinte szorongtam mikor kérdezték hany hetes vagyok, mert mikor elmondtam jott a döbbenet, megjegyzesek stb.
De 3,5kg-s, egészseges babát szültem, es a hasam már mikor hazajottem lapos volt, es semmi stria, aminek viszont nagyon örültem, szóval végső soron nem rossz ez ha nincs hatalmas pocak.
Ja meg az akkora a has biztos ikrek megjegyzés talán még ennél is rosszabb.
Szerintem aki ilyen szurkalodo típus mindig megtalalja a taptalajt a megjegyzéseinek.
En ugyannilyen helyzetvbn vagyok. 8. Honapban vagyok, mindenki azzal piszkal hogy kicsi a hasam kicsi a mellem. 170 cm vagyok konyorgom pesze hogy kobban elfer bennem a baba mint egy 155-160 cms noben es nem dudorodik ugy ki.
Ilyet csak az alacsony koverek szolnak meg ahogy eddig megfigyeltem. Ne is torodj veluk. Csak beszelnek h mondjanak valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!