Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kismamáknál a hasak nagyságána...

Kismamáknál a hasak nagyságának összehasonlítása olyan, mint férfiaknál a péniszméregetés?

Figyelt kérdés

37 hetes vagyok, vékony, magas, néhány nő szánakozva sziszegte nekem, hogy nincs is hasam, biztosan terhes vagyok? Normál méretű, de valóban nem hordó a pocakom, amit egyáltalán nem bánok, nem fordult ki a köldököm, nincs striám, gond nélkül alszom szinte hason, csak nem értem, miért kell a bántás.

Tudom, hogy vannak akiket azzal szekálnak, hogy biztosan ikerterhes, olyan hatalmas, miért kell?

2020. máj. 20. 08:59
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Mindig megkérdezik, hogy mekkora, hány kiló, mintha valami húspiacon lennének, MUTASSAM MEG, húzzam fel a ruhám, küldjek úgy képet.
2020. máj. 20. 10:21
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Küldd el a francba az ilyeneket, komolyan nincs jobb dolguk, mint a te babáddal foglalkozni? Legyél kicsit keményebb, én alapból olyan tipus vagyok, hogy tudják a körülöttem lévők, hogy ha érdekel a véleményük, majd kérdezem őket, de nem tudom elviselni, ha valaki kéretlenül okoskodik, esetleg ezzel meg is bánt.
2020. máj. 20. 10:27
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
11, ugyanezt megkérdezik a másik véglettől is, ne félj. Egyszerűen csak tudni kell válaszolni, hogy ne legyen több kérdés.
2020. máj. 20. 11:12
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

En is pici hasu voltam, es ugyanezzel szembesültem, es bennem is rossz érzést keltett, mintha arra celoznanak, hogy rosszul fejlődik a baba stb... Szinte szorongtam mikor kérdezték hany hetes vagyok, mert mikor elmondtam jott a döbbenet, megjegyzesek stb.

De 3,5kg-s, egészseges babát szültem, es a hasam már mikor hazajottem lapos volt, es semmi stria, aminek viszont nagyon örültem, szóval végső soron nem rossz ez ha nincs hatalmas pocak.

Ja meg az akkora a has biztos ikrek megjegyzés talán még ennél is rosszabb.

Szerintem aki ilyen szurkalodo típus mindig megtalalja a taptalajt a megjegyzéseinek.

2020. máj. 20. 12:11
 15/16 anonim ***** válasza:
36%

En ugyannilyen helyzetvbn vagyok. 8. Honapban vagyok, mindenki azzal piszkal hogy kicsi a hasam kicsi a mellem. 170 cm vagyok konyorgom pesze hogy kobban elfer bennem a baba mint egy 155-160 cms noben es nem dudorodik ugy ki.

Ilyet csak az alacsony koverek szolnak meg ahogy eddig megfigyeltem. Ne is torodj veluk. Csak beszelnek h mondjanak valamit.

2020. máj. 20. 12:47
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Oh ha megszületik még több ilyen lesz.. ha mindent a szívedre veszel majd, megkattansz 😅
2020. máj. 20. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!