Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukám nem szeretné még hogy...

Anyukám nem szeretné még hogy unokája legyen. Hogyan tudnám meggyőzni?

Figyelt kérdés

Tervben van a baba, nagyon örülnénk neki ha megfoganna viszont anyukám ehhez a témához nem így áll. Szerinte minél később kéne szülnöm és mondta hogy nagyon kiborulna, ha teherbe esnék. Nem szeretném, hogy a gyerekemnek ne legyen kapcsolata a nagyszüleivel. Sajnos nem is akar összejönni a baba, bár még nem próbálkozunk olyan régota, de lehet emiatt hogy nagyon stresszelek és rajtam van ez a nyomás. Hogyan győzzem meg arról hogy én most látom jónak és nem később?

22N

2021. okt. 23. 23:31
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:

#28: kérlek másold be azokat a soraimat, amelyek azt bizonyítják, hogy az eltérő válaszok nem felelnek meg Nekem. Tegyük hozzá hogy az ég világon le sem pontoztam senkit:D

Szerencsére voltak, akik megértették az egész szituációt, köszönöm, igen, ezek után mindent újra fogok gondolni!

2021. okt. 24. 15:19
 32/33 anonim ***** válasza:
52%
28 vagyok. Nem tudok másolni, mert nincs konkrét mondat. Sokan írták, hogy ne foglalkozz vele, te döntésed. De ezt magadtól is tudnod kéne, mert felnőtt vagy! De utána még írtad, hogy megfelelési kényszered van amyukád felé. Meg olyan érzésem van az írásaidból, mintha ezen nem szeretnél vagy nem mersz változtatni, akármit írunk neked tanácsként. Lehet, hogy csak azért írtad ki a kérdést, hogy kiöntsd a lelked. De nagyon remélem, hogy nincs igazam, és változtatsz a dolgokon! Csináld úgy az élted, ahogy neked és a párodnak megfelel. Itt az ideje, hogy magad felé fordítsd a megfelelési kényszeredet!
2021. okt. 24. 15:41
 33/33 anonim ***** válasza:
17%

30# ja..le kell szarni mit mondanak az ősök, csak ha a pasid (akit alig ismertél) lelépett volna véletlenül, akkor térden csúszva kùsztàl volna vissza anyucihoz és apucihoz... ez a szánalmas...

Persze mindjárt jössz te is a dumával, hogy 21 évesen stabil egzisztenciával rendelkeztél..itt a gyakorin valahogy minden 20 évesnek van diplomája,több év munkaviszonya, stabil munkahelye ,ahova visszavàrjàk, több millió megtakarítása, autója, lakása. És nem, nem apuci és anyuci pénzéből, hanem saját erőből. Fantasztikus. Szóval nehogy már a maradi ősök belepofàzzanak az életedbe. De nyilván én csak féltékeny vagyok ,mert 30 évesen még nincs gyerekem és majd nagyinak néznek. Bezzeg ti szuper mamik vagytok. Le a kalappal.

2021. okt. 24. 21:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!