1 éves babánk mellé kistesót szeretnénk. Hogyan tudnám " meggyőzni" magam, hogy jó anyja leszek mindkettőnek?
Figyelt kérdés
Mindenféle félelmeim vannak, hogy nem lenne elég időm mindkettőre, meg hogy tudnám e őket egyformán szeretni, meg ilyenek. Úgy gondolom amíg nem teszem magamban helyre a dolgokat addig nem is fog ez a kis angyalka közénk jönni.
azt mondják hogy az első manót nagyon szépen nevelem, bár szerintem "csak" szeretem és törődök vele. ennyi. de kettőnél nem sínyli meg az egyik?
2009. aug. 28. 13:05
1/1 anonim válasza:
szerintem nem:)
nekem csai 1 babám van, a szomszéd csajszinak van 2. ő is "csak" annyit tesz amennyit te és én, és a gyerekeket nagyon jól neveli, sőt szerintem példaértékűen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!