Van erre megoldás? Képtelenség meggyőzni az anyósomat és nem lehet függetlenedni tőle. már azon is gondolkodtam, h én tálalok ki neki, hátha engem nem akar kinyírni.
párom kapott 1 lehetőséget, Svájcba mehetne melózni, fél évre. nekünk nagyon tetszik a dolog, persze nagyon jó pénzt kapna érte, amiből legalább talpraállhatnánk. DE!!!
az anyja öngyilkos akar lenni, legalábbis ezzel fenyegetőzik, ha elmegy a párom. (én is hazamennék addig anyukámhoz a babóval, aki 10 hónapos).
képtelenség vele beszélni.
nincs vmi tuti ötletetek?
húúú de gonosz...basszus ezzel fenyegeti a saját gyerekért?Jó önző!S miért??vagy nem értem, nem akarja h jó legyen a fiának??
Sztem menjen nyugodtan a férjed mond azt h azt akarja h az unokája ne ismerje s majd ezt meséljétek neki h emiatt halt meg nagyi mert apu elment dolgozni...nevetséges
nincs, ez lelki zsarolás. az egyetlen az ha a párod vagy az apósod felpofozza.
Talán valami mézes mázos módon meg kell neki mondani hogy nem örökre szóls stb...
én már kidühöngtem, kiröhögtem, kiháborogtam magam...
de megoldás kulcsát nem találjuk:)
egyszerűen ez van.
pedig tényleg nagyon jó lenne.
Ne haragudj hogy így mondom, az anyósod hülye.
Ennyire kicsifiam komplexusos? A párodnak kéne elmondania, hogy erre most szüksége van, kell. És bassssssz, ő hagy itthon egy picimanót, aki mire hazajön kész felnőtt lesz. És vegye már észre a kedves mamma, hogy felnőtt a fia.
Egy olyan megoldás, hogy egy hó itt egy hó anyudnál? És akkor arra sem hivatkozhat, hogy fél évig egyedül lesz, öregecskén.
Amúgy hány éves?
én ugyan ezeket mondtam a páromnak, ha meg akarja ölni magát, akkor már megtette volna. egyébként nem normál, depis meg minden...
és én kerek perec megmondtam, h menjen, én is zsarolhatnám akkor vmivel, hha nem megy, akkor ez meg az lesz... de a szeretet nem erről szól... nem is értem, h miért ilyen a mami.
egyébként nem velük lakunk, csak 1 községben, és totál ránktepelszik így is, minden nap 20szor telózik, szól ha elmegyünk vhova...
teljesen bolond, de ez már tényleg több a soknál, és egyszerűen csak ezt a megoldást látom én is, h menjen ki nyugodtan, ha öngyi akar lenni az anyja, akkor meg legyen, és akkor tényleg bolond...
Ez egyértelműen érzelmi zsarolás.
Először is nektek a férjeddel el kell döntenetek, hogy mit szeretnétek (anyukától függetlenül). Ha ti úgy döntöttetek, hogy megy a férjed, akkor üljetek le az anyukájával (hármasban vagy a férjed kettesben, esetleg ti kettesben) és mondjátok el neki, miért döntöttetek így (a ti érdeketekben és nem az ő megbántása céljából). Valszeg nem fogja (nem akarja) megérteni és balhézni, hisztizni fog, de a lényeg, hogy ti tegyétek világossá számára, hogy akkor is megy a férjed.
Ezen túl tervezzétek meg akár vele együtt, hogy mikor látogat meg téged és az unokáját a 6 hónap alatt. Esetleg mikor jön haza a férjed látogatóba (ha jön) vagy talán ő meglátogathatja a fiát Svájcban akár veletek együtt, ha erre van mód.
Mindenképpen hangsúlyozzátok, hogy 6 hónap mennyire rövid idő, hogy karácsonykor már megint minden a régi lesz, csak éppen anyagilag rendben lesztek és hasonlók.
Gondolom nem szorul az anyós napi ápolásra, csak hiányozni fog neki a fia, és az unokája (jó esetben a menye is), tehát a lényeg, hogy megértse, nem dől össze a világ.
Ha esetleg előre egyeztetitek a pároddal, nagypapával mikor megint jön az öngyi leszek, ha... szöveggel, rávágni, hogy hajrá, hogyan szeretne végezni magával?
Lehet elakadna a lélegzete, és abba hagyná.
(ne te mond, mondjuk a párod, vagy a nagypapa)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!