Van erre megoldás? Képtelenség meggyőzni az anyósomat és nem lehet függetlenedni tőle. már azon is gondolkodtam, h én tálalok ki neki, hátha engem nem akar kinyírni.
párom kapott 1 lehetőséget, Svájcba mehetne melózni, fél évre. nekünk nagyon tetszik a dolog, persze nagyon jó pénzt kapna érte, amiből legalább talpraállhatnánk. DE!!!
az anyja öngyilkos akar lenni, legalábbis ezzel fenyegetőzik, ha elmegy a párom. (én is hazamennék addig anyukámhoz a babóval, aki 10 hónapos).
képtelenség vele beszélni.
nincs vmi tuti ötletetek?
apósom "kissé" papucs. jó arc az öreg, de hát szava az nincs...
mamika 54 asszem, nem öreg, van lóvéja is, szal nem tom mi a baja.
ráadás!!!
most SK-ban lakunk, mert a párom itteni, én azért szeretnék hazamenni, mert itt senkit nem ismerek...
persze jönnénk ide a fél év alatt is, mert hát itt van a lakásunk, szép, új, tényleg 1 szavam sem lehet...
így legalább lenne miből kifizetni...
szóról szóra ugyan ezeket mondtam a páromnak és azt is, hogy én be is adagolom a dolgot...
hát teszünk még 1 próbát:)))
én persze nem kérdezni fogok tőle, hanem megmondom, h ez van, így döntöttünk...
köszönöm mindenkinek!!!!!
és azt elfelejtettem, hogy a párom most is külföldön melózik, és csak 7végén van itthon, szóval tudja pontosan, h a fél év nem sok.
szerintem arról van szó, h így nem tartoznánk nekik pénzzel és nem tudná a fiát zsarolni. és ez így gyomorforgató...
beszélgess el az anyósoddal, hogy milyen önző.
és természetesen menjen el a párod, ritkán lesz öngyilkos az, aki öngyilkossággal fenyegetőzik. Esetleg mondd meg neki, hogy ha zsarolás, legyen zsarolas, a budos eletben nem latogathatja meg az unokajat, ha ennyire onzo,mert nem érdemli meg. akaszd ki batran, a lenyeg, hogy eszhez terjen.. esetlen vigyel egy nagy vodor vizet, es ontsd le, regen igy hutottek le a hiszterias rohamot.. hatha jobb, mint egy pofon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!