Anyukám nem szeretné még hogy unokája legyen. Hogyan tudnám meggyőzni?
Tervben van a baba, nagyon örülnénk neki ha megfoganna viszont anyukám ehhez a témához nem így áll. Szerinte minél később kéne szülnöm és mondta hogy nagyon kiborulna, ha teherbe esnék. Nem szeretném, hogy a gyerekemnek ne legyen kapcsolata a nagyszüleivel. Sajnos nem is akar összejönni a baba, bár még nem próbálkozunk olyan régota, de lehet emiatt hogy nagyon stresszelek és rajtam van ez a nyomás. Hogyan győzzem meg arról hogy én most látom jónak és nem később?
22N
Ajyuci tartja a gyertyát?
Valóban várjál még, mert ha az anyukád engedélye kell, akkor nem vagy érett a szülőségre.
22 év manapság baromi fiatal, én se támogatnám, igazat adok anyukádnak teljesen. Viszont nem is kellene az engedélyem a felnőtt gyerekemnek.
De azt se tűrném el, hogy kioktasson, erőszakoskodjon. Nem kell semmiről “meggyőzni”. Nyilván nem fogja utálni az unokáját, hiszen az ő vére.
"Nem az a típus vagyok, aki másra terhelne bármit is."
Akkor mit rinyálsz?!
Ha én lennék a párod, és olvasnám ezt a kérdésedet, másnap csomagolnék és keresnék egy értelmes nőt.
Te életed, úgy éled és azt csinálsz amit szeretnél.
99%-ig biztos vagyok benne, hogy anyukád megszeretné a babádat ha megszületne, de ha nem, az sem nagy baj, nagyszülők nélkül lehet élni, nem mindig jön össze amit tervezünk.
Nem kell meggyőznöd, nem is kell erről beszélned. Elmondtad vagy elmondod neki hogy márpedig ti most szeretnétek, és kész.
Utálom a sok irigy 30+40 es anyukát aki beszól a huszonévesnek mert fiatalon akar szülni. Amikor a női test a húszas éveiben a legtermékenyebb. Igenis van aki nem a gyerek nagymamájának akar kinézni amikor egyetemre megy. Az meg hogy honnan/miből engedheti meg, az az ő személyes dolga!! Van akinek 22 évesen több esze van mint pár 30+ osnak. Ahány ember, annyi körülmény.
Az anyukád meg hidd el, ahogy meg fogja látni az unokáját, mindennél jobban fogja szeretni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!