Férjem nem szeretne 3. gyereket, én igen. Volt valaki hasonló helyzetben? Milyen észérvekkel lenne esélyem meggyőzni?
2 és 5 évesek a kicsik, háttér meglenne hozzá (ház, anyagiak, nagyszülői segítség). Én 35 vagyok, így nincs sok időnk meggondolni...
Már fel sem hozom a témát, nagyon elzárkózik. Pedig imádja őket, mindent megcsinál körülöttük, ha úgy adódik, etet, altat, pelenkáz is:)
Azt mondja, ha "besikerülne", megtartanánk, de direktben nem szeretne próbálkozni már. Megszakítás, óvszer, naptármódszer, pharmatex a védekezés, szóval valamennyi esély van a véletlenre, de nem fogok a bizalmával visszaélni.
Téged milyen észérvekkel tudna meggyőzni, hogy ne akarj harmadikat?
Hagyd a témát úgy fél évig, aztán újra hozd fel. De ha továbbra is határozottan elzárkózik, akkor ne próbáld győzködni.
Annak nincs értelme, hogy megunja a nyaggatást, belemegy majd lelép és nevelhetsz egyedül 3 gyereket.
Sziasztok!
Ezzel én is így vagyok! :)
Van egy közel 4,5 éves kislányom, és egy 11 hónapos kisfiam :)
Szeretnék én is nagyon egy 3. babát viszont még nem most :) majd jópár év mulva :) Párom egyenlőre teljesen elzárkózik előle! Nem is emlitem meg ha nem kerül szóba, de jópár év mulva igen majd, hátha.
Szerintem is hagyni kell idővel vagy változnak vagy nem. A sors eldönti kinek hány gyereke lesz!
De így is nagyon örülök és örüljünk annak amit az élet adott nekünk. :) Vannak akiknek sajnos ez nem adatik meg!
Szép vasárnapot lányok! :)
Látom nem vagyok egyedül ezzel:) úgy tűnik mi nők általában jobban "kódolva vagyunk" a gyerekvállalásra. Reménykedem, 40 éves koromig még hátha meggondolja magát, utána már én sem vállalnám be.
Nem mondom neki többet, majd csak ha ő hozza elő a témát (ha lesz ilyen...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!