Miért neveli bele a legtöbb szülő a gyerekébe, hogy a meztelenség bűn? /tisztelet a keveseknek, akik másképp gondolják/
Nyáron sport tábort tartottunk és voltak olyan tizenévesek (fiúk és lányok is), akik egész idő alatt nem voltak hajlandóak zuhanyozni (6 nap!!!), a másik fele meg bugyi/melltartó illetve alsó nadrágban zuhanyozott. Csak páran mertek levetkőzni.
Én nő vagyok és a lányokat kérdeztem (de a fiú szakasz is ilyen), a válasz általában csak röviden annyi volt, szégyenlik magukat. Teljesen le voltam döbbenve. Hát kérdem én, milyen szülő az ilyen, aki ilyenné neveli a gyerekét? Mert erről vastagon nem a gyerek tehet!
De a szorongás ilyen helyzetben teljesen normális. Ahogy a stressz is normális reakció, ha mondjuk késésben vagy, és ülsz a dugóban.
Akkor baj a szorongás, ha nincs rá ok. Magyarországon 2021-ben az emberek nem szeretik magukat mutogatni.
De azt nem válaszoltad meg, hogy miért lenne ez emberi kapcsolatokban probléma.
Ezzel a térítéssel inkább a muszlim országokban próbálkozz Kérdező, ahol csadorban mászkálnak.
Ha az első 5 percben nem vágják el a torkod, akkor már sikeresnek mondhatod magad! Itt meg ne told bele az orrod mások kizárólagos magánügyébe!
Kérdező: Te levetkőzől?
Ezt komolyan kérdezed, zuhanyzóban? Igen meztelenül zuhanyozok, de most már tudom hogy szélsőségesen exhibicionistának, liliomtiprónak és pedofilnak tartanak emiatt.
Senkinek nem turkáltam a magánéletében, nem érzem magam felelősnek abban, hogy mindenki azonnal magára vette.
Egyébként nem a zuhanyzóban álltam őrt és követtem szemmel mindenkit, hanem egyszerűen együtt voltunk minden este vacsora után lefekvésig és nem lehetett nem észrevenni, hogy egyesek következetesen elkerülték a zuhanyzót. Össz-vissz annyit mertem kérdezni tőlük:
Mi a baj?
Egy full anonim oldalon bátorkodtam feltenni a saját kérdésem és azonnal át is ment rajtam bulldózerként a népség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!