Taxiban tényleg nem kell babahordozó egy újszülöttnek?
Szülés után taxival megyünk haza. Sajnos nincs autónk, a bkv-ra meg nem szívesen tenném fel a kisbabát.
Két babakocsit néztem ki. Az egyikhez van babahordozó, a másikhoz nincs. Amelyikhez van, az 20 ezerrel drágább. Emiatt az egy út miatt nem venném a hordozósat, hiszen utána már úgysem fogjuk használni. De hallottam valakitől, hogy a taxiban az ölemben is utazhat a baba. Ez igaz?
39 Budapest
Igazából csak nekem van benne tapasztalatom, akkor mire fel a lepontozás?
Drága 44-es. Kettő darab gyerekünk lesz. Érdemes megnézni ennyi gyerekre mekkora az a hatalmas csok összeg, amit amúgy nem is veszünk fel, mert három éve vettünk házat, aminek fizetjük a hitelét. Így újat nyilván nem szándékozunk venni.
Egyébként a kérdésem kimondottan a törvényi szabályozásra irányult. Körülbelül 3 embernek volt annyi esze, hogy értelmezni tudja a kérdést és érdemben meg is válaszolni. Nekik köszönöm. A többiek meg olvassanak sokat és idővel érteni is fogják, amit olvasnak.
"Egyébként a kérdésem kimondottan a törvényi szabályozásra irányult."
Megkaptad rá a választ. De a törvény mellett néha nem árt ám a józan eszt se bevetni.
A törvényt te is ki tudtad volna guglizni mondjuk...
Aztán akkor nincs az hogy osztanak milyen felelőtlen meg fillérbszó vagy...
ha lenne egy újszülött gyerekem adig nem mennék sehova amíg nincs megbízható hordozóm.
többek között.
Nyilván akkor autót is vennél hozzá. Vagy a karodon akarod lóbálni a hordozóban? Tudom, vannak akik a babakocsira is azt teszik, de dévényes barátnőm szerint nem ajánlott sokat benne ültetni. Újszülöttnek legjobb a mózes.
Azt meg természetesen tudom, hogy akinek nincs autója, az nem is ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!